Румен Радев разговаря с новия ръководител на Представителството на ЕК у нас

  • 02 април 2024 17:25

  • 914
  • 2
Румен Радев разговаря с новия ръководител на Представителството на ЕК у нас
© Президентство

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на проведе среща с новия ръководител на Представителството на Европейската комисия в България Йорданка Чобанова и я приветства за встъпването й в длъжност у нас през март т.г. 

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Йорданка Чобанова обсъдиха очакванията за присъединяването на България към сухопътните граници в Шенген след премахването на 31 март т.г. на контрола по вътрешните въздушни и морски граници. 

Представителството на ЕК в България: Членството в Шенген ще ви донесе много ползи

Възможностите България да получи втория транш от средствата по Плана за възстановяване и устойчивост и ангажиментите, поети от страната ни за целта, също бяха тема на разговора. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на отбеляза, че единствените получени от страната ни средства по ПВУ са първият транш през декември 2022 г. по време на служебното правителство. 

По време на разговора бяха разгледани и въпроси, свързани с дискутираните в момента елементи на промяна в политиката на разширяване на Европейския съюз и процедурите за взимане на решения в Съвета на ЕС. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Йорданка Чобанова отбелязаха значимостта на предстоящите избори за Европейски парламент, както и на активна кампания с фокус върху важните за бъдещето на европейските граждани и на Общността теми, съобщиха от прессекретариата на президентството. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
914 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:09

2
❤️ Г­­­о­­р­­е­­щ­и­­ ­м­о­м­­и­­­ч­­­е­т­­­а­ ­в­и­­­ ­­о­ч­­а­­к­­­в­­а­­­т ­­­-­­ X­­­1­­8­­­.­­­F­­­U­­N

2024.04.02 | 23:15

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини