Появиха се още възможни имена за министри в служебния кабинет на Главчев

  • 01 април 2024 21:20

  • 16355
  • 10
Появиха се още възможни имена за министри в служебния кабинет на Главчев
© Bulphoto (архив)

България навлиза в решителна политическа седмица. През следващите шест дни номинираният за министър-председател Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в трябва да представи състав на служебно правителство.

Срокът за пълен списък с имена на министри изтича в събота. Дотогава Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в трябва да е намерил 20 души, които да са експерти, професионалисти и да не са политически ангажирани.

След получаването на мандата от Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в в събота, спекулациите кои ще са министри вече започнаха. Неофициално, част от действащите вече са заявили готовност да останат на заеманите позиции. Сред тях са Калин Стоянов и Кирил Вътев.

Главчев има пет дни, за да представи състав на кабинет

Четирима представители на кабинета пък със сигурност ще се върнат в Народното събрание като депутати и ще изместят тези, които ги запълваха местата досега. Това са премиерът Николай Денков, финансовият министър Асен Василев, правосъдният Атанас Славов и регионалният Андрей Цеков. Те няма да участват в служебен кабинет със сигурност. Министърът на отбраната Тодор Тагарев и министърът на спорта Димитър Илиев също не смятат, че имат място в бъдещия кабинет.

Междувременно се появиха информации за евентуални имена на министри – бившият кмет на Пловдив Здравко Димитров за министър на спорта, а шефът на педиатрията Благомир Здравков за министър на здравеопазването. Туристически организации пък пуснаха открито писмо с предложение Мартин Захариев да е министър на туризма.

Президентът препоръча вотът да е две в едно с европейските избори на 9 юни. За да може Главчев да е служебен премиер от 9 юни, във вторник на извънредно заседание на Народното събрание се очаква да бъдат окончателно приети промените в три закона, които дават възможност на Главчев да излезе в отпуск и да заеме позицията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
16355 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.04.02 | 09:50

10
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
????

2024.04.02 | 07:10

9
А,какво става с "ДРУГАРИТЕ",Горанов,Добрев,Менда, Теменужка,Сачева,Биков,Дончев...........,ТЕ НЕ "ЗАСЛУЖАВАТ"ли да са "министри" ? А,ЗАЩО ? НАРОДЕ????
Пешо

2024.04.02 | 07:03

8
А,какво казва Главчев,за ПОЯВАТА на ПЪТНАТА КАРТА ? Ще я ТЪРСИ ли той ?

2024.04.01 | 23:41

7
Главчев прилича на Мъртън. Същия главанак.
Ромите те чакат

2024.04.01 | 22:58

6
Трябва повече роми да си избереш , за да си крадеш с тях.

2024.04.01 | 22:43

5
А гея лекар протеже на другия гей бивш здравен министър
124

2024.04.01 | 21:54

1
Комунист за туризъм направо смях.

2024.04.01 | 22:21

4
Трябва да крадецист и педал или шизи биполярно като кокорчо педалисимо и Кире ТЪПОТО,нали???
Наблюдател

2024.04.01 | 22:15

3
Мартин Захариев вечният кандидат.... Пр*ст

2024.04.01 | 22:12

2
ПРОМЯНАТА - Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в Атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. Икономическата Война след 2020г. на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

Добави коментар

Водещи новини