Цветан Цветанов: От Нотариуса, "Осемте джуджета" и фалита на КТБ започна овладяването на държавата

  • 01 април 2024 17:43

  • 7295
  • 16
Цветан Цветанов: От Нотариуса, "Осемте джуджета" и фалита на КТБ започна овладяването на държавата
© Кадър: БТВ

Изглеждаше, че това управление с ротацията може да управлява поне 18 месеца. Разпадът започна, защото участниците започнаха да се обвиняват за несполуките на това управление, но не и да поемат отговорността за управлението с хората, които са участвали досега. След като няма възможна ротация, виновни са всички участници. Държавата забуксува още повече и няма ясен хоризонт, който да очертава нещо стабилно. Хората вече не проявяват активност на избори, а сега още по-малко. Ако искаха да са искрени един с друг, трябваше да се направи цялостен анализ и да се коригират пробойните в управлението. Не се подписа споразумение на база управленска програма. Това заяви бившият вътрешен министър и лидер на „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Не познавам вътрешния министър Калин Стоянов. Може би Продължаваме промяната и Демократична България не го искат, защото имат информация за Калин Стоянов, която не е публично известна и се опасяват, че изборния процес няма да е честен“, допусна той.

По думите му именно случаите „Нотариуса“ и „Осемте джуджета“ са също сериозна причина това управление да не може да продължи да съществува. Той даде за пример с проваленото заседание на комисията, която разследваше влиянието на този човек върху съдебната система. Смятам, че ако излязат истините около тези два случая, би трябвало да бъдат изсклушани доста лица, които могат да дадат една светлина , а това ще бъде доста неприятно за тези, които сега участват в политиката, която се прави в момента в съдебната система, убеден е той.

„Няма как Нотариуса да съществува без политическа подкрепа. Видяхте и, че се засили политическата квота за ВСС. Има ясни зависимости. Може и Калин Стоянов да е държан в зависимост под някаква форма. По времето на Рашков той бе разследван, но след това делото бе прекратено и той стана вътрешен министър“, посочи бившият вътрешен министър.

Калин Стоянов: Не познавам Нотариуса, няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди

"Във всеки случай смятам, че Главчев не трябва да се възползва от услугите на Калин Стоянов, защото това ще го компрометира. Пък и могат да се намерят много по-подходящи лица за вътрешен министър", допълни той.

„Алексей Петров е един нагледен пример за натиск върху съдебната система и зависимости. Знаете каква бе неговата роля за определени процеси в държавата. Когато той беше арестуван, имаше голям брой персонални атаки върху мен. Тогава сме се ръководили само и единствено от разписаното в закона. Имахме едно управление, сформирано със съдействието на Алексей Петров. Това не бе добре за демокрацията“, подчерта Цветанов.

Тук водещата го прекъсна, като припомни, че той бе оправдан. „Как няма да бъде оправдан. Георги Цветанов загина при странни обстоятелства, другия бе съсечен с брадва, трети – изчезнал и т.н.“, отговори Цветанов.

„Архивите с компромати на Алексей Петров вероятно се пазят от друг, който държи политици в зависимост. Той беше част от националната сигурност. Много е трудно да се бориш с организираната престъпност в тази несигурна обстановка“, обобщи лидерът на „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“.

„Нотариуса, Осемте джуджета, истината за фалита на КТБ - оттам започна овладяването на държавата, от което е много трудно да излезем. Много трудно ще се намери едно стабилно правителство. Трябва да има политическа воля и дебати за хоризонтите на страната“, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7295 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
патриот

2024.04.02 | 07:47

16
краде му се пак

2024.04.01 | 22:56

15
Крадеца вика.. Дръжте крадеца..!!! Боклук - нагъл !!!

2024.04.01 | 22:49

14
Абе ти , как се сдоби с 6 (шест) апартамента в София от ДПС..?

2024.04.01 | 22:47

13
Всички сте в един кюп..!!! МУТРИ.. МАФИЯ.. КОРУПЦИЯ.... ИЗМЕТ !!!!
Цвък Цвък Оцвъкан

2024.04.01 | 19:56

8
Цвъкане - ти на Марс ли беше тогава бе мушмурок?

2024.04.01 | 22:17

12
ами - тогава лижеше з.а.д.н.ика на шефа с, когото сега плюе.

2024.04.01 | 21:38

11
ПРОМЯНАТА - Предателството на Развиващият се Комунизъм в СИВ и Варшавския Договор започва от 1985г. от Украинеца БАНДЕРОВЕЦ Михаил Горбачов внедрен от Умиращият Запад Украински предател от УССР в СССР. През 1985г. по негов план е извършен Атентат на гара Буново в БГ от бъдещите ДПС, за да се предизвика разпад на Варшавският договор, който да започне от Втората след СССР по МОЩ във Варшавския Договор НРБ. Планът НЕ УСПЯВА и през 1989г. Предателя последовател на Бандера, Михаил Горбачов, който е бил Предател от дете на ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ от ВСВ разпуска СИВ и ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР, а 1991г. Разрушава и СССР, като целта му е да разруши и РОССИЯ, но е спрян от ЕЛЦИН вследствие на недоволството на Руския и Украинският народ от Предателството и Разрушаването на СССР от Горбачов, това е единствената заслуга на слабият ЕЛЦИН. Украински Бандеровци на Горбачов са замесени в атентата на гара Буново от 1985г. и Възродителният процес в НРБ. По това време, както и сега нито Българите, нито Украинците НЕ СА ИСКАЛИ ДА се отделят и да тръгват срещу РОССИЯ, но имплантирани платени Предатели са Назначени да Управляват БГ и УССР. В БГ СДС губят изборите, но ги оспорват и не ги признават, извършват се втори манипулирани избори на които им е ОТЧЕТЕНА МАНИПУЛИРАНА ПОБЕДА. СЪЩАТА ситуация по това време е и в УССР, Украинският НАРОД НЕ ОДОБРЯВА отделяне на УССР от СССР, но УССР е отделена против Волята на Украинският Народ, чрез Манипулации. ТАКА ЗАПОЧНА ПРОМЯНАТА още от 1985г. и ПОСЛЕДВАЛИЯТ я 35г. ПРЕХОД ОТ КОМУНИЗЪМ В ЗАПАДНА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ. Полит. Икономическата Война след 2020г. на Яловите САЩ - СЕТА с Колониалния Ялов ЕС - Шенген ПРИКЛЮЧИ. ЕС - ШЕНГЕН е ТОТАЛНО ПОГУБЕН БЕЗ НАДЕЖДА за БЪДЕЩО РАЗВИТИЕ. Западната ОИСР (САЩ СЕТА + ЕС ШЕНГЕН) е БЕЗ ШАНСОВЕ за РАЗВИТИЕ, следва РАЗРУХА и САМОУНИЩОЖЕНИЕ. БЪЛГАРИЯ СРОЧНО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БРИКС - РУСИЯ, КИТАЙ, ИНДИЯ, ИРАН, СЕВЕРНА КОРЕЯ, АРАБСКИЯ И АФРИКАНСКИЯТ СВЯТ. СРОЧНО, ОЗНАЧАВА ВЕДНАГА!

2024.04.01 | 21:28

10
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ИЗЛЕЗЕ НАЙ-РАЗУМНИЯ ДЪРЖАВНИК В БЪЛГАРИЯ.

2024.04.01 | 21:18

9
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим----> do.my/bmaca
Ха..ха

2024.04.01 | 19:35

7
А ти къде беше бе клепар смотан Какъв беше бе кретен долен.
А.ВИЕ

2024.04.01 | 19:23

6
КЪДЕ.БЯХТЕ?ХАЙДЕ.МОЛЯ.ВИ

Добави коментар

Водещи новини