Богданов: Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по план

  • 29 март 2024 15:54

  • 241
  • 2
Богданов: Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по план
© Булфото

Работим, за да си изпълним задачите, които са ни по план. Това каза пред журналисти министърът на икономиката и индустрията в оставка Богдан Богданов. Той добави, че не прави планове докога ще е министър.

Държавният глава Румен Радев започна вчера срещи с потенциални служебни премиери. Съгласно чл. 99 от Конституцията, след като не е постигнато съгласие за правителство, президентът, след консултации с парламентарните групи и по предложение на кандидата за служебен министър-председател, назначава служебно правителство и насрочва нови избори в двумесечен срок. След промените в Конституцията за служебен министър-председател държавният глава може да избира измежду председателя на Народното събрание, управителя или подуправител на Българската народна банка, председателя или заместник-председател на Сметната палата и омбудсмана или негов заместник.

Министър Богданов: ЕК одобри проект на МИИ за изграждане на единен инвестиционен портал

Тепърва ще вървят дискусии. Очакваме информация как ще бъде структуриран процесът, каза Богданов.

Министърът присъства на националната конференция на тема „20 години България в НАТО: Защото сме по-силни заедно“. Форумът е под егидата на правителството в оставка. Организатор е Дипломатическият институт към министъра на външните работи, съвместно с Информационния център на Министерството на отбраната, Атлантическия клуб в България и Софийския форум за сигурност, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
241 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.29 | 17:42

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
к урво

2024.03.29 | 16:04

1
пп герб и д пс са една п артия

Добави коментар

Водещи новини