Петков посъветва президента да се концентрира: Не трябва да изпуснем датата за избори 2 в 1

  • 28 март 2024 11:46

  • 2134
  • 21
©

Днес се дава възможност да спестим 100 млн. лв. На българските данъкоплатци. Ако направим изборите 2 в 1 това дава възможност едно цяло провеждане на избори да бъде спестено. Президентската институция трябва да се концентрира в разговори с потенциалните служебни премиери, така че да не изпуснем датата. Това коментира съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически пред журналисти в парламента. 

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 776

Той призова всяка институция трябва да поеме отговорност. И подчерта, че сега е ред на президента.

Не съм съгласен, когато е мътна водата преди избори да се опитваме да направим регулаторите на бърза ръка. В споразумението предлагахме на ГЕРБ да има ясна, прозрачна процедура. Ние няма да допуснем сега някакви регулатори да бъдат назначени без ясните правила, ясната процедура, а това отнема време. Няма да стане от наша гледна точка в мътна вода риба да се лови, посочи Петков. 

Борисов: Няма да позволя Росен Желязков да бъде министър-председател

"Надяваме се, че всеки потенциален служебен министър-председател ще поеме отговорност. Тук не е въпрос само на желание да ставаш служебен премиер, но и на отговорност. Конституцията вменява отговорност. Надяваме се, че тези консултации ще се случат в бърз порядък", каза още съпредседателят на ПП. 

"Гледайки различните варианти за премиери - нещото, което ни притеснява и трябва да променим, е, че в тези институции не трябва да има ярки политически лица. Това беше борбата - да направим всички тези институции, които в момента са политически, с експерти и независими", отбеляза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2134 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Гражданин

2024.03.28 | 13:02

12
Тоя не е в позицията да поучава президента какво и как да го прави! Да ходи да чупи бутилки...
/.

2024.03.28 | 19:33

21
А ЗА КИРО ТЪПОТО ЛИ ГОВОРИШ

2024.03.28 | 17:58

20
Е, изчегъртаха. Евроатлантици някакви.
Българин

2024.03.28 | 15:03

19
Кирцата как не разбира,че колкото повече се появява по медиите,толкова по-добре за Биби.
Етон

2024.03.28 | 14:27

18
Ученикът надмина учителя си и даже планира работата му. Браво!
nik

2024.03.28 | 14:25

17
този мухлю и цялата пасмина в затвора до живот
Любо

2024.03.28 | 13:52

16
ХараКири е кухо парче
УВИСНАЛо НА стълб банкаинско говедо

2024.03.28 | 13:07

15
Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !

2024.03.28 | 13:07

14
Радев,назначи откритието ти Киро лъжата за премиер

2024.03.28 | 13:05

13
Тоз Кире много напращял от мозък бе джанам. От как дойде от Канада само мозък ръси навсякъде.. Не му ли свърши вече, да започне да взима, белким поумнее малко от малко.
Ksvban

2024.03.28 | 13:00

11
Този малоумник тръгна да дава акъл на президента.палячо за психиатър е

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини