НС изслушва председателя на НСИ във връзка с приемането на еврото

  • 26 март 2024 17:43

  • 1179
  • 1
НС изслушва председателя на НСИ във връзка с приемането на еврото
© Булфото

Парламентът ще изслуша председателя на Националния статистически институт Атанас Атанасов във връзка със статистическите показатели, имащи отношение към предприетите действия на правителството на Република България за приемане на еврото и влизане в еврозоната.

Това предвижда първа точка от проектопрограмата за работа на Народното събрание, публикувана на сайта на институцията. В проекта на дневен ред е и Национална стратегия за развитие на физическата активност, физическото възпитание, спорта и спортно-туристическата дейност (2023-2034) с проект на решение. 

Публикуваха за обществено обсъждане проектозакона за въвеждане на еврото-цените ще са едновременно в лева и евро повече от една година

Очаква се народните представители да разгледат на първо четене два законопроекта за изменение и допълнение на Наказателния кодекс. Проектопрограмата включва второ четене на промени в Закона за Министерството на вътрешните работи, както и първо четене на изменения в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите.

В проектопрограмата е също така законопроект за ратифициране на Споразумението между правителството на Република България и Организацията на обединените нации за образование, наука и култура (ЮНЕСКО) относно подновяване определянето на Регионалния център за опазване на нематериалното културно наследство в Югоизточна Европа (РЦОНКН) като център от категория 2 под егидата на ЮНЕСКО в София, Република България, подписано на 11 ноември 2023 г.

Предвижда се депутатите да обсъдят на второ четене законопроект за изменение и допълнение на Закона за администрацията.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1179 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.26 | 19:05

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

Добави коментар

Водещи новини