БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство

  • 26 март 2024 15:34

  • 937
  • 3
БСП продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство
© БСП

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е продължава разговорите с партии и движения от лявото политическо пространство. В централата на партията в Пловдив се  проведе среща с представители на  местните ръководства на ПК ”Екогласност”, ПП АБВАБВАлтернатива за българско възраждане, широко известна със съкращението АБВ, е лявоцентристка (Георги Илчев), ОБТ (Никола Янакиев), БСД-Евролевица (Стефан Методиев), ПК ”Тракия” (Мариана Алексиева), ДСХ и ПП ”Нова зора”.

Идеята на срещата е да се оформи ляв блок, който да се бори за реализирането на важни леви политики в общината, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Всички формации стигнаха до заключението, че нещата, които ги събират са повече от тези, които ги разделят. Набелязаха се общи теми и каузи, по които да се работи, като първата е защита на паметника "Альоша". Присъстващите декларираха, че приемат общинските съветници от “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” за единствени представители на лявото в органите на местната власт в община Пловдив. 

Опозицията на Нинова с призив към членовете и симпатизантите на БСП

Срещите ще бъдат регулярни и залагат дълъг хоризонт на единодействие.

На срещата присъстваха Атанас Зафиров, зам.-председател на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ПГ на “БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България”,  Иван Петков, народен представител, проф .Георги ЙордановГеорги ЙордановГеорги Йорданов е назначен за директор на Агенцията за държавна финансова инспекция на 22 април 2024, член на ИБ на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Емил Георгиев, председател на ПК ”Екогласност”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
937 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:29

3
❤️ Г­­­о­­р­­е­щ­­и­­ ­­­м­о­­м­и­ч­е­т­­­а­­­ ­в­и­­ ­­­о­­ч­­а­­­к­в­­­а­т ­­-­­ X­­1­8­­.­­­F­­U­­­N

2024.03.26 | 19:09

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.26 | 17:58

1
Сгромолясалата се бсп търси подкрепа от извънпарламентарни ЛЮСПИ за предстоящите избори, търси обединение.

Добави коментар

Водещи новини