Делян Пеевски: Този парламент е изчерпан. Без ГЕРБ-СДС не може да има правителство

  • 24 март 2024 16:25

  • 3792
  • 36
Делян Пеевски: Този парламент е изчерпан. Без ГЕРБ-СДС не може да има правителство
© Булфото (архив)

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепи до последно усилията да бъде сформиран кабинет с мандата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в рамките на това Народно събрание, в името на стабилността и сигурността на хората и страната", това заяви председателят на Движението за права и свободи Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, съобщиха от пресцентъра на политическата формация.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, служебният кабинет и изборите 2 в 1 776

"Участвахме в разговорите по споразумението там, където трябваше да бъдат договорени принципите за решенията, които се вземат с квалифицирано мнозинство. Текстовете бяха изработени съвместно от мен и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и получиха пълно съгласие от страна на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на", добави той.

"Днес научихме от изявлението на преговорния екип на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, че независимо от многото отстъпки в преговорите с Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от (ПП-ДБ), те са продължили с условията и претенциите, които са несъразмерни на тежестта им в парламента", посочи още лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Мария Габриел: Оттеглям кандидатурата си за премиер, отиваме на избори

"Затова ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заявяваме, че няма да подкрепим правителство с втория мандат, излъчено от ПП-ДБ. Подобно правителство е невъзможно без ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, а опитите да се сформира някакво аритметично мнозинство, включващо антиевропейски партии и конкретно “Възраждане” биха били абсолютно безпринципни", категоричен бе Пеевски.


"Ако президентът Румен Радев прецени и връчи третия мандат на Движението за права и свободи, ние ще го върнем, защото не приемаме да се търси мнозинство с антинатовски и антиевропейски партии като “Възраждане”, с които сме идеологически и морално несъвместими", добави Пеевски.

"За да продължим напред, страната се нуждае от максимално скорошно провеждане на предсрочни парламентарни избори, след които да България да има евроатлантическо мнозинство и правителство", добави той.

"Благодаря на колегите, с които за тези 9 месеца успяхме да направим най-важното - да върнем властта в парламента, да направим промените в Конституцията, да утвърдим евроатлантическата позиция на България и да се включим активно в помощта за Украйна", посочи още Пеевски.

"Тези политики трябва да продължат и в следващия парламент, за да се довършат започнатите реформи на съдебната система и борбата с корупцията", допълни депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"И най-важното, да се сформира стабилно, ценностно евроатлантическо мнозинство, което ще работи за хората и европейска България", заяви той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3792 36

Свързани новини

Коментари 36

Добави коментар

2024.03.24 | 22:45

36
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman

2024.03.24 | 20:08

35
Псевдо “държава“ обявена от Световната Международна Общност за ТЕРОРИСТИЧНА и преZидента на която се издирва от Международният Съд в Хага за ВОЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ и ТЕРОРИЗЪМ рИве от Терористи ! Що нИ рИвахтИ, Га влезнахтИ и ИЗБИВАХТЕ МИРНО население в Афганистан и в Грузия ?! ... Що нИ ривахтИ Га сеехте ТЕРОРИЗЪМ в Чечня, Сирия и УКРАЙНА ?!... Що нИ рИвахтИ, Га ОБУЧАВАХТЕ ТЕРОРИСТИТЕ на “Хамас“ и “Хизбула“ на СВОЯ територия ?! ... ... Хак да Ви е ! ... Лошо нещо бил ТЕРОРИЗМА, а ?! ... No Comment ! ...
Емѝ...

2024.03.24 | 19:54

34
Страхотен лидер и мъж е Пеевски а не плюнка като Копейкин и други подобни. Слава Украини ✌️
дпс к урвите

2024.03.24 | 19:11

33
държаваат на бойко мутрата и шиши
дпс к урвите

2024.03.24 | 19:00

32
главата ти ще бъде пръсната свиню няма да ти помогнат твоите охранители
Иванова

2024.03.24 | 18:43

31
господин Доган не сте прав, винаги има решение.
ха ха

2024.03.24 | 18:31

30
и борисов нямал топки за реформи в службите, генерал шмендикапели
факт

2024.03.24 | 18:31

29
не се коси резултатите от изборите ще са в найдобрия случай същите
дпс к урвите

2024.03.24 | 18:18

27
който гласува за герб сдс получава шиши ха ха ха

2024.03.24 | 18:30

28
Затова имаме най добрата избирателна система, за когото и да гласуваш получаваш винаги ДПС.

2024.03.24 | 18:16

26
ПП , ДБ , СДС , ГЕРБ и ДПС са политически развратници , престъпни организации унищожаващи БЪЛГАРИЯ ! Те излъгаха избирателите си и тяхното доверие ! Време е за промяна ! САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини