От заведенията: Зарица Динкова не е подходяща за министър на туризма и това се видя през всичките 9 месеца

  • 19 март 2024 10:33

  • 408
  • 2
От заведенията: Зарица Динкова не е подходяща за министър на туризма и това се видя през всичките 9 месеца
© БНТ

От ден първи ние сме казали, че Зарица ДинковаЗарица ДинковаЗарица Динкова е заместник-министър на външните работи на Република България с ресор не е подходяща за министър на туризма и това се видя през всичките девет месеца, през които беше начело на министерството. Тя не успя да координира действията между бранша и отделните институции и примерите за това са мног. Това заяви в студиото на “Денят започва” Павлин Петров - съпредседател на Българската асоциация на заведенията (БАЗ).

Бившият заместник-министър на туризма Бранимир Ботев подкрепи казаното:

“За съжаление, в очите на хората от бранша, от тази индустрия фигурата на министъра отсъства. Той отсъства като координатор между индустрията и правителството. На второ място, той не може да се пребори за основните приоритети на индустрията вътре в правителството.”

ГЕРБ и ПП-ДБ постигнаха съгласие! Ето кои ще са министри в кабинета "Габриел"

И даде пример:

“Този бюджет на Министерство на туризма, който е в момента, е същият, като бюджета преди четири или пет години. Реално нямаме ресурса, с който бихме могли д осигурим брандирането на България, да осигурим постъпления от по-платежоспособни туристи, да можем да промотираме онези видове туризъм, които носят повече на България - балнеложкия отуризъм, СПА туризма, зимния туризъм, градския туризъм. Поради тази причина в момента България е най-евтината туристическа дестинация в Европа.”

Последвайте канала на

Радина Лазарова
408 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.19 | 11:26

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

2024.03.19 | 12:06

2
Язе си имам як секс и сега , ти конъо ли ибеш та не ти се вдига Боинго?

Добави коментар

Водещи новини