Демерджиев: Проблемът с мигрантите не се политизира, липсват действия за решаването му

  • 18 март 2024 11:18

  • 252
  • 1
Демерджиев: Проблемът с мигрантите не се политизира, липсват действия за решаването му
© Bulfoto

Проблемът с мигрантите не се политизира, той е голям и не се предприемат никакви действия за справянето с кризата. Решението е в по-добрата охрана на самата граница и задържането на хора, които са влезли във вътрешността на страната и се опитват да напуснат България. Това каза бившият вътрешен министър Иван ДемерджиевИван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е през 1975 г. в Пловдив. През 2001 г. в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че увеличаването броя на служителите по границата е „резонна, но закъсняла мярка“. По негови думи решението не е свързано само с пари, а и с обучение на кадрите.

Политикът коментира и напрежението в „сглобката“.

По негови думи липсват ясни политики, а властта си разпределя постовете в държавата.

„Когато се преговаря на тъмно и основният проблем е кой колко поста ще вземе, тогава преговорите не са полезни за страната“, допълни Демерджиев.

Искри в ефир за това каква опасност за София са мигрантите

По темата с аферата „Нотариуса“ Демерджиев каза, че „става дума за прегрупиране, за опит да бъде запазен начинът, по който функционира системата, но това да остане скрито от обществеността и да се намерят изкупителните жертви, така че този проблем да се затвори“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
252 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.25 | 08:54

1
❤️ Г­­­о­­­р­­е­­щ­и­­­ ­­­м­­­о­­м­и­­ч­­­е­­т­­­а­ ­­­в­­и­­ ­о­­ч­­а­­к­­­в­а­­т ­­-­ X­­­1­­­8­­.­­F­­­U­N

Добави коментар

Водещи новини