Искри в ефир за това каква опасност за София са мигрантите

  • 18 март 2024 08:14

  • 3023
  • 8
© БНТ

"Когато се смени профилът на един бежански център, какъвто е бил този в Овча купел, ние трябва да повдигнем този въпрос, защото утре може да възникне много по-страшен конфликт. Искаме да знаем какви мерки са необходими, за да се избегне подобна ситуация. Затова искахме и кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите да каже какви мерки за безопасност се вземат".

Това заяви в ефира на БНТ общиснкият съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални.

Разговорът в студиото обаче се превърна в спор относно това каква опасност за София са мигрантите. Спорът се разрази между общинските съветници от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални и от ПП-ДБ-Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и Бонка Василева.

В основата беше въпросът за "гражданския протест" в "Овча купел", който Хекимян опита да го представи за такъв, но Василева го попита кой го организира и че дори един от говорещите пред медиите там е бил номер 17 в листата за общински съветници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в София.

"Граждани са, да, но на първо място са политически лица", подчерта Бонка Василева.

Повече полицаи на "Витошка" и Централна гара в София

Тя подчерта, че 3800 камери има за следене за сигурност, но 400 от тях са извън строя, като заяви, че това е наследено от предишното управление.

"Смятаме, че в бюджета за София за 2024 година има големи липси, заяви Хекимян, според когото нямало нови политики в този бюджет, а "преповтаряне на политиките на г-жа Фандъкова". Трябваше да бъдат заложени неща като зам.-кмет на сигурността много по-отдавна, още когато Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите идваше с думите, че има подготвен екип, подчерта Хекимян.

Трябва да има план, проект и да се знае къде и за какво ще се харчат парите за сигурност на столицата, подчерта Василева.

"Трябва да разбере, че предизборната кампания свърши", заяде се Хекимян, а Василева отговори: "А вие да разберете, че управлението ви свърши".

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3023 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.03.18 | 11:04

8
Тая какава любов изпитва към чърните престъпници Яко им дава май

2024.03.18 | 11:03

7
Децата на тая ненормалната, ако има изобщо ,да пострадат от циганите мигранти да я питам тогава.
bbwblw

2024.03.18 | 10:53

6
Хакимян посран, че е много праст го знаехме всички, ама чак пък толква много, много прост - не
SS

2024.03.18 | 10:06

5
Тва гнусно гадно селско пед.ерастче от снимката
triabva

2024.03.18 | 09:53

4
da si mnogo smotan ta da ne vijdash potencial v tezi mladi hora i da gi integrirash

2024.03.18 | 09:35

3
РАСИЗМЪТ И ПРОВОКАЦИИТЕ СА ТИПИЧНИ ЗА ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ
футка заспала

2024.03.18 | 09:18

2
...........................Искри в ефир за това каква опасност за София са мигрантите................Бонке ма - ако някоя вечер някой "инженер" или "лекар" от Африка нападне д.ъ.щ.е.р.я ти пак ли така ще говориш ма футко?
Крум Усаински-Крупник

2024.03.18 | 08:42

1
Духал съм на такива мигранти-главорези преди години, добре че останах с тъпата си глава......ААААХХХ....ПРЪЦ......МЯУУУУУУ....УРУНГЕЛ.......

Добави коментар

Водещи новини