Костадинов: Да се надяваме, че хората, които ще ръководят България, ще бъдат на висотата на патриарх Неофит

  • 14 март 2024 09:00

  • 304
  • 3
Костадинов: Да се надяваме, че хората, които ще ръководят България, ще бъдат на висотата на патриарх Неофит
© Bulphoto/ архив

"Смятам, че днес Народното събрание не трябва да работи", заяви в кулоарите на НС пред медиите лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика.

Думите са му във връзка с кончината на Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на.

Като обяснение за това си твърдение той каза, че причина са разгорещените страсти вчера около ротацията, но поясни, че дали депутатите ще заседават или не зависи от мнозинството.

Иначе мандатът, категоричен бе той -  е еднo връчване на една папка.

"Да се надяваме, че хората, които ще ръководят България, ще бъдат на висотата на Патриарх НеофитПатриарх НеофитНеофит I е висш български православен духовник, глава на Българската православна църква и на", каза още Костадинов, предаде репортер на NOVINI.BG.

Епископ Поликарп: Тъжната вест ни съобщи ген. Мутафчийски, както е по протокол

Последвайте канала на

Десислава Станева
304 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЦЪР ЦЪР К

2024.03.14 | 12:27

3
ВАТА :)

2024.03.14 | 10:52

2
откога помиярите-комунисти, които бяхте атеисти и мачкахте църквата, докато андрей луканов ви покръсти на разпети петък 1990-та, станахте христиени, ве?
бг

2024.03.14 | 09:19

1
нека бъдат достойни хора

Добави коментар

Водещи новини