За какво ще настояват ПП-ДБ при преговорите с ГЕРБ-СДС?

  • 08 март 2024 08:24

  • 1034
  • 5
За какво ще настояват ПП-ДБ при преговорите с ГЕРБ-СДС?
© Кадър Нова телевизия

Разговорът за министри е вторичен.

Това съобщи пред Нова телевизия Йордан Иванов, депутат от ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Първо трябва да се обсъдят регулаторните органи в Р. България, обясни той

"Иначе и ние (ПП-ДБ) сме критични към работата на много министри. И ние имаме какво да кажем на колегите си от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, защото има имена, посочени от Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова", заяви Иванов.

Политолог: Президентът е наясно, че няма интрига и ГЕРБ и ПП ще продължат управлението

"Няма нещо, за което, ако има желание да се постигне договореност да не може да бъде постигната в рамките на няколко дни. Това е въпрос на политическа ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на. Силно притеснен съм, че няма сериозен политически разговор. Виждаме канонада от политически нападки и подхвърляния от това, че отиваме на избори до това, че ще се разберем. Притеснението ми е продиктувано от това, че в момента се намираме в ключов политически момент и трябва да водим сериозен разговор за държавата. За това как продължава да функционира изпълнителната и парламентарната власт", обясни той.

По думите му трябва да се сложи край на плаващите мнозинства в 49-ото Народно събрание.

"Ако има политическа сила в България, която обяви, че не може да се бори с корупцията, значи не мисли за държавата и българските граждани", каза още Йордан Иванов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1034 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ne

2024.03.08 | 10:34

5
shto za naglost ot kradcite vav parlamentat vseki deputat glasuva po negovata volia i nikoi prestapnik ne moje da im naredi sas koi i kak da glasuvat

2024.03.08 | 10:31

4
e kak za kakvo shte nastoiavat kradcite ot P.P to e iasno za postove i za pari i nishto polojitelno za narodat
АМИ

2024.03.08 | 10:09

3
ГЕНЕРАЛЧЕТО.С МАЛЕНКОТО.ДУПЕ
ПеПерасти гадни сър

2024.03.08 | 09:16

1
..................За какво ще настояват ПП-ДБ при преговорите с ГЕРБ-СДС?.......................ами за повечко вазелин да не ги болят "ауспусите" когато Боко ги наведе.

2024.03.08 | 09:17

2
Асен Василев си е свикнал и за него няма проблем - Киро Тъпото и Ристьо Мазника да му мислят.

Добави коментар

Водещи новини