Терзиев дари януарската и февруарската си заплати за строеж на църква и лечението на студентка

  • 07 март 2024 15:22

  • 384
  • 3
Терзиев дари януарската и февруарската си заплати за строеж на църква и лечението на студентка
© Булфото (архив)

По време на общественото обсъждане на бюджета на София гражданин ни разказа за изграждането на нов православен храм в район „Люлин“ на името на „Св. Патриарх Евтимий Търновски“ и поиска нашата подкрепа. Още тогава обещах, че ще направя лично дарение за строящия се храм. Моята януарска заплата от 2756 лева дарих за изграждането на храма.

Това написа на личния си профил във Фейсбук кемтът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Ето какво още сподели той:

"В България няма друг храм на името на Патриарх Евтимий. Това е и най- големият православен храм, който се изгражда през последните 30 години. Основите и първата плоча на храма вече са готови, закупени са и камбаните. Ще се радвам, ако повече хора се включат със дарения, защото изграждането на църкви е дело на общността, а храмовете са място, което ни учи на доброта, честност и смирение. 

Терзиев се похвали с реорганизация на трафика в София

За Велислава Спасова научих по време на събитието „Студент на годината“, организирано от Националното представителство на студентските съвети. Велислава е студентка в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Диагностицирана е със Сарком на Юинг. С дарената си февруарската заплата от 3014 лева искам да дам кураж на нея и на близките ѝ. Вярвам, че и други хора ще помогнат на Велислава, за да може скоро да пребори болестта и да продължи своето обучение и кариера след това".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
384 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.07 | 17:00

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
Жетола

2024.03.07 | 16:00

2
Браво бе мекотело! София е в руини, ама всичко е точно
Мамин лигльо Вася Ухото

2024.03.07 | 15:51

1
тоя лигльо ме разплага.

Добави коментар

Водещи новини