Лидерите на ПП-ДБ, начело с Николай Денков, ще преговарят за коалицията с ГЕРБ

  • 05 март 2024 17:53

  • 3605
  • 9
Лидерите на ПП-ДБ, начело с Николай Денков, ще преговарят за коалицията с ГЕРБ
© Булфото, архив

Лидерите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ), начело с Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, ще преговаряме с екипа на ГЕРБ-СДС, каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически в парламента във връзка с проекта на споразумение на ГЕРБ-СДС за съвместно управление в рамките на мандата на 49-ото Народно събрание и механизма за вземане на решения. 

Готови сме да седнем на масата за преговори с представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, както са излъчени, от наша страна ще бъдем начело с Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и политическите лидери на коалицията, посочи Петков.

Той добави, че с колегите му ще направят всичко възможно максимално бързо да се запознаят в детайли с проекта на ГЕРБ-СДС. Има неща в предложенията на ГЕРБ-СДС, които са конструктивни, но има и неща, за които имаме различия, коментира още той.

ПП-ДБ за предложението на ГЕРБ: Стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог

"За нас е отговорната позиция да опитаме всичко възможно да не ходим на избори, защото на никой не му трябва, но да направим така, че следващите месеци да бъдат изпълнени с реформите, които иска цялото общество", каза още Петков, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3605 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.05.25 | 09:22

9
❤️ Г­­о­р­е­­­щ­­и­­ ­­­м­­­о­­­м­­и­­ч­­е­­­т­­­а­­ ­­в­­и­ ­­­о­ч­а­­к­­в­­­а­­т ­-­ X­­­1­­­8­.­­­F­­U­­­N

2024.03.05 | 21:02

8
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man
истината

2024.03.05 | 19:55

7
На тоя простак така ще му.замръзне удсмивката ,че дори ще обърка и посоката за канада Да се молиш и да възхваляваш опг и мародера на държавата за престъпна та им договорка за коалиция само и само да не ходят на избори е края на ппдб.Борисов няма да остави тези идиоти в коялиция.Като му дойде времето ще ги изрита като мръсно коте ,въпреки че има споразумение .За него не важат законите и конституцията на държавата ,та ше спазва някаква си договорка без правни последици и обвързаности
Бивол

2024.03.05 | 19:30

6
Народа ви презира!!!
Бивол

2024.03.05 | 19:30

5
Какво може да се очаква от едни долни предатели и мошеници!!??!!! Проклети да са!!!

2024.03.05 | 19:20

4
Отвратителен тип ! Всичките са такива от сглобката ! Лъжци , крадци и предатели !

2024.03.05 | 18:59

3
А кво става с чегъртането, изчегъртахте ли герб, вкарахте ли тиквуня в затвора вече.

2024.03.05 | 18:41

2
ЛИГЛЬО СМОТАН, ИНФАНТИЛЕН, ПРОТЕВН И МАЗЕН, НЕ ЛИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПРАВИТЕ КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ, НЕ ЛИ ЩЯХТЕ ДА ГО ВКАРАТЕ БОРИСОВ В ЗАТВОРА!
ЗОРАН

2024.03.05 | 18:13

1
Защо будалкате хората,долни продажни идиоти. Всеки знае ,че се разбрахте

Добави коментар

Водещи новини