Джевдет Чакъров за Делян Пеевски: Ще работим в екип

  • 28 февруари 2024 17:42

  • 881
  • 10
Джевдет Чакъров за Делян Пеевски: Ще работим в екип
© Нова Нюз

В случая не говорим за власт в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, става въпрос за ръководство в партията. Има принципно разделение кой какво ще работи, но няма строго фиксирани граници. Ще работим в диалог и в екип, заяви Чакъров. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз новоизбраният съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със в отговор на въпрос как ще си подели властта с другия съпредседател на партията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Направленията на всеки един от нас бяха посочени още в обръщението на почетния ни председател д-р Доган на 3 януари. Аз ще отговарям за връзката с традиционните райони, за връзката с европейските либерали, както и за добросъседските отношения с Република Турция. Убеден съм, че в диалогично отношение ще постигнем и възложеното на г-н Пеевски разширение и в нетрадиционните райони, както и връщане на гласоподаватели в традиционните райони на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, посочи съпредседателят на партията.

Не става въпрос да спорим, единият да надделява над другия. Ще работим в диалогична среда, целите ни са общи, добави той.

С оглед на сложната геополитическа среда може би имаше нужда от такова съпредседателство. Такива съпредседателства има и в други партии в Европа и те са успешни, отбеляза Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха избрани за съпредседатели на ДПС

По думите му не може да се очаква провал на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на европейските избори. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще има много добър резултат, съответстващ на амбициите и целите ни. В структурите ни нагласите са много добри, заяви Чакъров, като съобщи, че ще започне обиколка на областните структури на партията.

Европейските избори са важни не само за нашата партия, но и за страната ни, за да може в Европа да се реализира националната ни политика. В Европа има много неща, които да се реформират, добави той.

Чакъров е оптимист, че на евроизборите ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще постигне по-добър от сегашния си резултат – трима евродепутати: "Спокойно можем да имаме четирима евродепутати, а при добро стечение на обстоятелствата – и на петима".

Попитан дали ако ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с постигне такъв добър резултат, може да претендира за участие във властта, Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със каза: "ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и сега може да претендира за участие във властта. В момента сме трета политическа сила. Но ние подкрепяме основно политиките за НАТО, за Европейския съюз и за войната в Украйна. Имаме подготвени кадри, но важното е страната да се развива. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като парламентарна партия ще работи дневният ред на хората да стане дневен ред и на партиите в парламента".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
881 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2024.02.28 | 23:38

10
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.02.28 | 22:32

9
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo
Емѝ...ЯМ си изпражненията от ЯД-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.02.28 | 20:23

8
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс -София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
????!!!

2024.02.28 | 19:17

7
КЪДЕ ще работите в екип,в "МАГНИТСКИ " ли,или.........????!!!

2024.02.28 | 18:22

6
Ако всичко беше станало по плана на руските фашисти , Украйна днес щеше да е осеяна с концентрационни лагери, стаи за изтезания и импровизирани затвори, каквито бяха открити в Буча, Изюм, Херсон и всички други територии, временно окупирани от Русия и след това освободени от украинската армия . Едно цяло поколение украински писатели, художници, политици, журналисти и граждански лидери - руснаците бяха подготвили списъци с имената им - вече щеше да бъде заровено в масови гробове. Украинските книги щяха да бъдат премахнати от всички училища и библиотеки. Украинският език щеше да бъде забранен във всички публични пространства. Стотици хиляди други украински деца щяха да бъдат отвлечени и транспортирани до Русия или трафикирани по целия свят. СЛАВА УКРАИНИ!

2024.02.28 | 18:17

5
niama shto goliam ekip a dali shte naucite turcite da iadat svinsko mai tova e preoriteta na vashiat ekip
цигането доган

2024.02.28 | 18:10

4
ТОВА Е РИЖАВАТА ЛИСИЦА НА ТИКВАТА
Кой го боядиса

2024.02.28 | 18:05

3
с това рижаво , фризьорката веднага да се скрие
цигането доган

2024.02.28 | 17:59

2
АБЕ МАН ГО ИЗЧЕЗНИ
ЕСТЕСТВЕНО

2024.02.28 | 17:51

1
НАЛИ.ТАКА.КАЗА ШЕФА

Добави коментар

Водещи новини