Парламентът отложи гласуването на три проекта за промени в парламентарни комисии

  • 28 февруари 2024 13:24

  • 200
  • 1
Парламентът отложи гласуването на три проекта за промени в парламентарни комисии
©

След възражение на ПГ на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ парламентът отложи гласуването на три проекта за промени в комисиите по външна политика и по отбрана.

Спорове предизвика проектът на решение, предложен от Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и група народни представители, за освобождаване на Ивелин Първанов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ като член на комисията по отбрана. С друго предложение – на Явор Божанков от „Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, Първанов трябваше да бъде изваден и от комисията по външна политика.

С трето решение, внесено от Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и др., се очакваше депутатите да освободят Ангел Георгиев от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ от комисията по външна политика.

Още в началото на пленарното заседание при гласуване на програмата от групата на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ поискаха трите проекта да бъдат оттеглени, защото са противоконституционни според тях. Освен това народните представители не са получили предварително материалите по думите на Петър Петров. При дебата той поиска и почивка, за да могат да се запознаят с всички предложения и да видят дали има и други, противоречащи на основния закон на страната.

След подновяване на заседанието председателят на парламента Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети съобщи, че трите проекта на решения, срещу които възразяваха от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", се отлагат и днес няма да бъдат разглеждани в пленарната зала, пише БТА.

НС прие промени в Закона за българските лични документи

Явор Божанков(ПП-ДБ) обаче защити предложението си с аргумента, че в комисията по отбрана депутати от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ ще продължат да имат достъп до класифицирана информация. Това, според него, застрашавало националната ни сигурност и било отстъпление от евроатлантическата ориентация на управляващите.

Когато невежеството служи за политически внушения, трябва да реагирате, коментира Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, обръщайки се към председателя на Народното събрание. Г-н Божанков сигурно не знае, че всеки народен представител има достъп до класифицирана информация, независимо в каква комисия е, обясни той какво има предвид под „невежество“. 

Кога, колеги, искате правилата да се спазват - когато са удобни или когато всички трябва да се подчиним на тях, моля да не се използват за политически спекулации, апелира зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е. Вие сте във властта, защото искате правилата да се спазват, спазвайте ги и вие, настоя тя пред ПП-ДБ. Според колегата ѝ Любен Дилов може би е дошло време независимите депутати също да бъдат включени в парламентарни комисии.

Миналата седмица от ПП-ДБ ни се молеха да останем в залата, когато се гласуваше и техният проект за изграждането на новите мощности в АЕЦ “Козлодуй“, обяви лидерът на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председателКостадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. В ПП-ДБ има един депутат, чиято жена е рускиня и той казва, че нейният баща е агент на ФСБ, добави той.

След края споровете, репликите и процедурите парламентът гласува промени в редица комисии.

От комисията по бюджет и финанси бе освободен Борис Аладжов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Стоян Таслаков от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ беше освободен от комисията по енергетика.

От комисията по регионално развитие, благоустройство и самоуправление беше освободен Кръстьо Врачев от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

За членове на комисията по отбрана бяха одобрени Ангел Георгиев и Славчо Крумов – „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

В комисията  по вътрешна сигурност и обществен ред влезе  Златан Златанов, „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ .

От Комисията по електронно управление и информационни технологии бе освободен Даниел Проданов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Ангел Георгиев от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ беше освободен от комисията по културата и медиите.

От комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество бе освободен  Славчо Крумов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

В комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите влезе Кръстьо Врачев („ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“).

В комисията за контрол върху управлението на средства от европейските фондове влизат  Стоян Таслаков и Даниел Проданов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

От комисия по правни въпроси бе освободена  Маргарита Махаева – „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

От комисията по конституционни въпроси бе освободен Златан Златанов и избрана  Маргарита Махаева – от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на стана член на комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и Еврозоната.

В комисията по електронно управление влезе Александър СимидчиевАлександър СимидчиевД-р Александър Симидчиев  е пулмолог, интернист с дългогодишен опит в областта на белодробната от ПП-ДБ.

Симидчиев беше освободен от комисията по правата на човека, вероизповеданията и жалбите на гражданите .

От комисията за взаимодействие с гражданското общество бе освободен Димитър Аврамов от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

От комисията по въпросите на децата, младежта и спорта бе освободен Осман Мурадов от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, на негово място бе избран Димитър Аврамов(ДПС).

В комисията по правни въпроси влезе Осман Мурадов (ДПС).

От комисия по културата и медиите бе освободена Фатме Рамадан от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

В комисията по бюджет и финанси бе избрана Небие Кабак (ДПС). 

За член на комисия по регионална политика и местно самоуправление бе избиран Павлин Кръстев от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Той бе освободен като член от комисия по транспорт и съобщения.

Небие Кабак от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе освободена от комисията по туризъм.

В комисията по енергетика влезе Фатме Рамадан от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Николай Дренчев, който беше изключен от ПГ на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, и понастоящем е независими народен представител бе освободен от  състава на постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество. На негово място бе избран Ивелин Първанов от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.28 | 22:39

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини