Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ

  • 27 февруари 2024 09:17

  • 684
  • 1
Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБ
©

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и оглавява общинската структура на партията в  областния център. Това съобщава "Струма".

Камбитов ще е и регионален отговорник, т.е връзката на Изпълнителната комисия на партията с областта, стана ясно от думите на Цветомир Паунов на вчерашното областно събрание. Той говори пред присъстващите общински председатели и кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна продължава да бъде областен председател на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като състава и правомощията на областното ръководство остават непроменени. Паунов е дал  висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е сред най-разпознаваемите евродепутати, организирал успешно множество избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще направят добър екип в името на партията и нейното бъдеще.

Политологът Любомир Стефанов: ПП-ДБ се опитаха публично да изнудят ГЕРБ

Даниела Савеклиева, която беше временно начело на общинската структура ще бъде секретар в областното ръководство. На събранието е било казано още, че „амбициите са големи, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се стабилизира и подготвя за предстоящите европейски избори“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
684 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.27 | 09:53

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини