Джевдет Чакъров: ДПС има експерти, каквито са нужни за регулаторите, защо да не участваме

  • 26 февруари 2024 14:15

  • 379
  • 3
Джевдет Чакъров: ДПС има експерти, каквито са нужни за регулаторите, защо да не участваме
© Булфото (архив)

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще продължи да подкрепя т.нар. сглобка в политиките, които са по отношение на ЕС и НАТО. Това заяви пред БНР новоизбраният съпредседател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, който застана начело на партията заедно с председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян Пеевски.

Той отказа да коментира как ще се отразят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с наложените санкции от САЩ по глобалния закон "Магнитски" на съпредседателя на движението и подчерта, че с Пеевски ще работят диалогично и в екип:

"Аз ще отговарям за традиционните структури, за връзката и взаимодействието с либералните партии в Европа и с Либералния интернационал. Освен това и за политиката на добросъседство със съседните страни и добросъседските отношения с Турция".

Експерт: Забелязва се сериозна подкрепа за ДПС в Югозападна България, Перник и Кюстендилско

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има опитни кадри и експерти, а в регулаторите трябва да бъдат хора с експертиза, заяви Чакъров и попита защо те да не участват:

"Трябва да има политически консенсус, да правим най-доброто за гражданите. Нека да не отиваме в крайност. Целта е страната да се развива"

"ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като парламентарна партия ще работи за това дневният ред на хората да бъде поставен в центъра на съвременната политика", уточни още Чакъров.

Той подчерта, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с винаги са готови за избори, но отиването на нов вот ще създаде дестабилизация.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
379 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЦИ ГАНИТЕ ОТ СТОЛИПИНОВО

2024.02.26 | 21:57

3
СА ИМ ЕКСПЕРТИТЕ!

2024.02.26 | 18:30

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
????

2024.02.26 | 14:36

1
"Другарю-българино" Джевдет,Що е ТО "дпс"?! А,Що е ТО " МАГНИТСКИ"?! Е,как и къде да УЧАСТВАТЕ ?!?!?!

Добави коментар

Водещи новини