Кирил Петков за „ледената епоха“ между ПП и ГЕРБ: Филмчета на „Пиксар“

  • 26 февруари 2024 11:44

  • 1293
  • 3
Кирил Петков за „ледената епоха“ между ПП и ГЕРБ: Филмчета на „Пиксар“
© Novini.bg

Доходите са се увеличили, лихвите по заемите са паднали и всички опорки и фалшиви новини бяха разбити на пух и прах от изнесените факти от гуверньора. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически след срещата на депутати с директора на централната банка на Хърватия Борис Вуйчич по повод приемането на единната европейска валута в балканската държава.

„Когато фактите говорят, фалшивите новини изчезват. Днес те (депутатите на БСП и „Възраждане, които не присъстваха на срещата с хърватския гуверньор, бел. ред.) имаха възможност да питат човек, който е отговарял за вкарването на еврото в Хърватия, но явно не искаха да чуят голямата новина, че цените в Хърватия не са се вдигнали заради еврото“, отбеляза Петков.

На въпрос за взаимоотношенията с ГЕРБ Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отговори, че от ПП-ДБ очакват от тях обратна връзка или тяхна версия на предложения меморандум, за да започнат разговори.

Бойко Борисов за ротацията: Така ги учат в Харвард, но от училището в Банкя сме се научили да не се огъваме

На друго журналистическо питане дали приемането на еврото може да се отложи отново заради политическа нестабилност, бившият премиер сподели, че това би било грешка от всички, ако се допусне, и призова политиците „да помислят внимателно“.

Относно думите на Бойко Борисов, че доверието между партньорите в управлението е паднало до степен на „ледена епоха", Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отвърна с усмивка, че „това са филмчета на „Пиксар“.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1293 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 09:43

3
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­и­­­ ­м­­­о­­­м­­и­­­ч­­­е­­­т­­­а­­ ­в­и­­ ­о­­ч­­­а­­­к­в­а­­­т ­-­ X­1­­­8­­­.­­­F­­U­­N

2024.02.26 | 12:28

2
Я СИБИ МАЙКАТЕ БЕ ПЛОВДИВСКИ ПЕДЕР
ШИБАМ КАНАДСКИ ПЕДАЛИ

2024.02.26 | 11:50

1
УКРАИНЦИТЕ ПОТВЪРДИХА, ЧЕ СМЪРТТА НА НАВАЛНИ Е ЕСТЕСТВЕНА. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ КУPBИ НЯМА ЛИ ДА КАЖАТ ЕДНО "ИЗВИНЯВАЙТЕ, ГОСПОДИН ПУТИН"?

Добави коментар

Водещи новини