Кристина Петкова от ПП-ДБ: Ротация ще има и тя ще мине безпроблемно

  • 15 февруари 2024 18:04

  • 793
  • 15
Кристина Петкова от ПП-ДБ: Ротация ще има и тя ще мине безпроблемно
© Нова Нюз

Всички очакваме акад. Денков и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова да се разберат. Това каза в предаването "Денят на живо" по Нова Нюз депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Кристина Петкова по повод спора между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП – ДБ за външно министерство преди наближаващата в началото на март ротация на правителството.

Това вече се случи веднъж, когато гласувахме доверие за състава на Министерски съвет. Сега трябва да се случи същото нещо. Има процедура за съгласуване и отчети на министрите. Смятам, че ротация ще има и тя ще мине безпроблемно въпреки нагнетяването на напрежение. Всичко ще бъде наред в крайна сметка, заяви Петкова.

Акад. Денков и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова се разбират. Всичко е въпрос на техника и на преговори. Просто те двамата трябва да седнат и да препотвърдят приоритетите на Министерски съвет. Очакваме съвсем скоро да финализират разговорите и да ни представят състав на Министерски съвет. Оттам нататък и двамата биха могли да имат своята роля във външната политика на България, посочи депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от".

Постовете премиер и външен министър са прекалено натоварени за съвместяване; особено в тази гореща обстановка

Кристина Петкова коментира и темата за създадената вчера временна парламентарна комисия за проверка на дейността на Глеб Мишин, свързана с данни за евентуално осъществяване на неправомерно предоставяне на българско гражданство. Припомняме, че според публикация в медиите над 4000 души от бившия СССР опитват да вземат български паспорт с използвани "очевидно подправени документи" (включително фалшив акт за раждане за български произход, документи върху еднотипни бланки с поредни номера, попълнени с един и същи почерк и т.н.), като в евентуалната схема е участвал чуждестранният гражданин с руски произход Глеб Мишин.

Днес стана ясно, че това лице, за което всички очаквахме да бъде арестувано, е напуснало България съвсем необезпокоявано. След като е напуснал страната ни му е издадена мярка да не влиза в страната. Питам службите какво точно се случва. Дали с този пропуск те не се освобождават от един неудобен свидетел? Разчитаме службите за сигурност да работят ефективно. Ако те работеха ефективно, нямаше да имаме тази схема "Глеб Мишин".

По думите ѝ схемата е най-активна по време на служебните кабинети на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
793 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Диди

2024.02.20 | 00:41

15
Тая ротация им се вижда като панацея, а е пълна пародия
Красимира

2024.02.18 | 11:49

14
Ще зоват от ДБ, че друг вариант да останат в парламента нямат, а държавната хранилка за тях е най-важна. Чудят се само кой да изнудват за пари и да кешират колкото се може повече от властта, която в момента е в ръцете им. То на проучванията се вижда ясно, че те повече дори и парламент няма да подушат.
ддддддддддд

2024.02.16 | 12:12

13
Брех каква разбирачка
Снежко Снежев

2024.02.15 | 23:17

12
Патко малоумна, как няма да има ротация... че к'в ще го дървите иначе, ако се разведете, трътко цайсата:)))?!?
Бойко

2024.02.15 | 23:08

11
много си грозна и тъпа

2024.02.15 | 22:48

10
Мн сьекс в тая къдрава кошута. Искам да я лижа, докле ѝ се промени pH-то.

2024.02.15 | 22:04

9
СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН!

2024.02.15 | 22:04

8
Нескупосано Изродче родено след 1985г.

2024.02.15 | 21:24

7
Чували сте за подобрената формула на Виагра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички, това е просто чудо: Чувствам се по-млад, сексът е като преди брака и това спаси брака ни. Ето какво пишат за нея----> do.my/bluestone

2024.02.15 | 21:22

6
трябва да има народен съд

Добави коментар

Водещи новини