Биков за ситуацията в СОС след решението на Тодева: ПП и Васил Терзиев се обявиха в опозиция на София

  • 15 февруари 2024 14:54

  • 703
  • 3
Биков за ситуацията в СОС след решението на Тодева: ПП и Васил Терзиев се обявиха в опозиция на София
© Булфото (архив)

Областният управител на София Вяра Тодева от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" е върнала решението за избор на комисии от Столичния общински съвет. Това написа във фейсбук депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

"Този акт показва, че ПП и кметът им Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите все още не са диагностцирали проблема, който имат в София. Той на първо място не е административен, а е политически и в неговото решение трябва да участва не областния управител, а кмета.

Областният управител на София върна решението за разпределението на комисиите в СОС

Впрочем, ПП така и не успяха да сформират мнозинство, точно заради отсъствието на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите в този процес и заради присъствието на Борис Бонев в него. Цели 3 месеца Бонев и Терзиев обясняваха как единственото нещо, което трябва да се направи е да бъде избран председател на СОС, а след това всеки ще гласува както намери за добре.

Точно това се случи преди седмица и се оказа, че ПП нямат мнозинство. Вместо да започнат да решават този структурен проблем, който ще пречи преди всичко на техния кмет и на техния председател на СОС, те втвърдиха тона към всички партии и се обявиха за опозиция. На кого? На кмета? На председателя на СОС? Или на София?

Актът на техния областен управител, който от своя страна е представител на тяхното правителство, е симптом за липса на разсъдък. И според мен тази липса няма да може да бъде компенсирана с натрупването на опит. Затова е важно общинските съветници от другите партии в СОС да запазят самообладание и да започнат да наваксват бързо пропиляното от Терзиев време. В противен случай цената за неадекватността и бездействието ще бъде платена от всички софиянци."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
703 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ПРЕДСЕДАТЕЛ

2024.02.15 | 19:45

3
Е КМЕТА!

2024.02.15 | 17:26

2
Чyвaли ли сте за подобpената фоpмyла на Bиaгpa, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безoпаcна на всяка възраст, а освен това лекува и мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на вcички, подобpи нашия ceкc и cпаcи бpака ни. Eто кaкво пишaт за нея----> do.my/bluestone

2024.02.15 | 14:58

1
КУКУ БИКОВ

Добави коментар

Водещи новини