Пламен Данаилов (ИТН): Ние не участвахме в съглашателството при избора на Цветомир Петров за председател

  • 13 февруари 2024 17:58

  • 1377
  • 4
Пламен Данаилов (ИТН): Ние не участвахме в съглашателството при избора на Цветомир Петров за председател
© Кадър: БТВ

Колегите от Продължаваме промяната-Демократична България-“Спаси София“ (ПП-ДБ-СС) получиха толкова комисии, колкото им се полагаха. Те получиха председателство на правна комисия, която ще отговаря за обществените поръчки. Отказаха се и от комисията по жалби на гражданите. Това е силно притеснително. Очевидно те не искат да управляват, абдикират от проблемите на града. Това заяви общинският съветник от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ в СОС Пламен Данаилов в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Всякакво овладяване не е добро. Става дума за публични конкурси за общинските дружества. Назначението на надзорните съвети зависи от СОС, а те избират управителните съвети на дружествата“, обясни той.

„Очевидно имаше съглашателство да бъде избран колегата Цветомир Петров за председател. Ние не участвахме“, каза Данаилов.

Васил Терзиев: Прозрачността лекува най-добре недъзи, ще даваме гласност на всички проблеми

Водещата повдигна темата за строежа на небостъргачи на границата на кв. „Лозенец“. „Искам да приветствам идеята за референдуми и те да са правно обвързани, а жителите на кварталите да решават как да се развиват те. СОС катастрофира в съда и плати големи обезщетения заради подобни проекти“, изтъкна общинският съветник от ИТН.

„Всички казваха преди изборите, че ще предложат нов устройствен план на София. Чакаме да го видим, защото най-вероятно ще реши тези проблеми“, добави Днаилов.

Политикът коментира и казуса със зависимостите в съдебната система. „Много е притеснително, случващото се в съдебната ни система. Всички се надяваме, че нещата в България се случват по закона и когато се стигне до съд, съдът ще отсъди справедливо. Надяваме се, че г-н Сарафов ще стигне до истината по темата с Нотариуса“, подчерта Пламен Данаилов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1377 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2024.02.13 | 21:03

4
А,ЗАПЛАТА взехте ли ,"Другарю"????

2024.02.13 | 20:53

3
Вие можете да участвате сано в Учиндолската камара. Селски бекове, начело с тошко африкански. Продажни чалгари.

2024.02.13 | 18:56

2
какъв е този селски урунгел и какво прави в сос?

2024.02.13 | 18:51

1
Отивайте в частния сектор предатели......

Добави коментар

Водещи новини