Станишев: Ръководството на БСП работи за самоунищожаването на партията

  • 11 февруари 2024 18:48

  • 1740
  • 18
Станишев: Ръководството на БСП работи за самоунищожаването на партията
© Кадър: БТВ

Левицата е разделена, скарана и ще имаме много по-малко депутати, ако остане така. Единственият изход е обединение между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, "Левицата" и други леви партии. Ако не направят обща листа, ще бъдат бити поотделно. Това заяви в предаването „120 минути“ по bTV евродепутат от Прогресивния алианс на социалистите и демократите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

„Призовавам за обединение. Само обединени можем да постигнем добро представителство на европейските избори", апелира той.

„Това, което виждаме в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за съжаление, е, че ръководството на партията със самоупоение и с някакъв възторг работи за самоунищожаването на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, със самоубийството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“, обясни той.

„Кметът на Перник Станислав Владимиров бе преизбран с 80% резултат бе отлъчен от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и издигна свой кандидат, който получи 3%. Европейското ниво. От години се води негласна война с партията на Европейските социалисти. Делегацията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е обявена за враг. Нинова ни обяви за „послушковци“, които гласуват каквото ни каже Европа. Съветниците на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Столична община са обявени за „персона нон грата“, свалено е политическото доверие и предстоят наказания“, каза Станишев.

ЕС дава сериозен ресурс за земеделие, но и отваря неконтролируемо пазара.

„Наистина политиката за подкрепа на селски райони и преки субсидии за земеделието в ЕС е една от водещите политики на Европа“, заяви той.

„Между 30 и 40% от целия бюджет на ЕС отива за това. Но когато с едната ръка даваш много сериозен ресурс, за да поддържаш не само земеделието, а и селските райони – инфраструктура, начин на живот, което е част от европейския модел. С другата ръка отваряш неконтролируемо пазара. Въвеждат се много високи изисквания за екология, емисии към своите земеделци, но това не се спазва от производителите в други райони – Латинска Америка, Украйна. Фактически се убива собственото земеделие“, обясни Станишев.

Според него всяка една политика на ЕС е с благородно намерение, за да стане по-зелен ЕС и светът.

„Трябва да претърпи проверка с реалността, защото никоя политика не може да бъде успешна, ако тя няма подкрепа на населението. Тогава ще се блокира и Зелената сделка и много други инициативи, които са необходими“, категоричен е Станишев.

Социалистите в ЕС успяхме да се преборим в Зеления пакет да има много сериозен социален фонд, но според мен това е само първа стъпка, защото тя е недостатъчна и не може да компенсира тези изпитания, през които ще минат хората. ЕС и националите правителства трябва да покажат, че правят политики с грижа за хората и човекът е в центъра, а не абстрактни пазарни сили, които могат да унищожат земеделието, енергетиката, смята Станишев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1740 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
...,,- ,,болимехуя. 9

2024.02.12 | 14:36

18
товече...няма...комунисти...каквобсп...

2024.02.12 | 06:28

17
СерГей, ти нали го измъкна, какво ти пука, нали си вземаш еврата!
А.ЗАЩО

2024.02.12 | 06:06

16
Я.ПОКРЕПИХТЕ ТАЯ.БУГА.НИНОВА
Hgfy

2024.02.12 | 03:46

15
Станишев е Ялов безсмисленик.
рашка говняшка

2024.02.12 | 00:38

14
избийте се един друг вашта мама гадна болшевишка да е.ба, та най-сетне да види БЪЛГАРИЯ рахат!

2024.02.11 | 23:05

13
Станишев -грабвай мешката кубинките и калашника и заминавай в Херсон да си защитаваш родният град !

2024.02.11 | 21:57

12
Това мръсно изчадие, да не се появява повече, знаем какво причина на България и на българския народ!

2024.02.11 | 21:42

11
abre stanishev ta to krushovskata bivolica otdavna unishtoji onova bsp koeto pomnish i znaesh ti
Гост

2024.02.11 | 21:21

10
От доста време- и май го постигна.

2024.02.11 | 21:11

9
осран до уши и пак ламти за власт и пари

Добави коментар

Водещи новини