Журналистът Веселин Стойнев: Пеевски казва: "г-н президент, елате на тепиха на мазните борби, за да видите, че сте същият"

  • 02 февруари 2024 21:58

  • 2228
  • 1
Журналистът Веселин Стойнев: Пеевски казва: "г-н президент, елате на тепиха на мазните борби, за да видите, че сте същият"
© БНТ

Пеевски казва: "г-н президент, елате на тепиха на мазните борби, за да видите, че сте същият". Това каза в интервю за "Панорама" журналистът Веселин Стойнев.

"В политиката няма добри и лоши герои. Лошият Пеевски, човекът "Магнитски". Ситуацията с Пеевски е коренно различна от досегашната  и затова предизвика такъв тътен. Пеевски казва: "г-н президент, елате на тепиха на мазните борби, за да видите, че сте същият", коментира той.

Пеевски предизвика Радев на ринга: Мистър Кеш да излезе на битка!

"Неговият удар е много по-силен от тези досега. Борбата е да свалим президента, което инструментът Пеевски прави, и да му се отнеме конкурентното преимущество", добави Стойнев.

 "Елате да ви поокаляме, такива като мен", е нещото, което Пеевски казва на Радев, според Стойнев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2228 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.02 | 23:37

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини