Екшън в парламента: Радостин Василев се разгневи и нападна Искрен Митев с юмруци

  • 02 февруари 2024 12:49

  • 4852
  • 4
Екшън в парламента: Радостин Василев се разгневи и нападна Искрен Митев с юмруци
© Bulfoto

До размяна на юмруци са стигнали днес депутатите Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент (независим) и Искрен Митев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Тази сцена се е разиграла извън обхвата на телевизионните камери, които следят пленарното заседание.

Битката е станала в края на парламентарните въпроси към премиера Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, докато на трибуната е депутатът от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Борислав Гуцанов. Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев тръгват да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската трибуна.

В този момент Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент, който напусна "Промяната", след като публикува запис как в партията обсъждат предстоящата сглобка с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, влиза в разговор с председателя Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Настояването му е да получи втори въпрос към премиера Денков, но е порязан, че като независим има право само на един. Минаващият наблизо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент го нападнал.

Поредни грозни сцени в НС, Ганев и Божанков се обвиняват за имотни далавери и гей оргии

В суматохата успял два пъти да удари с юмрук Митев преди да бъдат разтървани, разказаха депутати пред 24 часа, които са станали свидетели на битката.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4852 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.02.02 | 20:31

4
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

2024.02.02 | 13:46

2
tova kupeno laino ot P.P zaslujava razstrel a ne udari vav glavata tozi e nai goliamiat bokluk ot redicite na kirco.

2024.02.02 | 16:46

3
mri v laina be pendel

2024.02.02 | 13:22

1
ПЕДАЛИ, мръсни, кални долнопробни леви педдета.

Добави коментар

Водещи новини