Петър Витанов: Към момента не е обсъждано създаване на партия "Трети март"

  • 01 февруари 2024 09:40

  • 748
  • 2
Петър Витанов: Към момента не е обсъждано създаване на партия "Трети март"
© БНТ

"Не е обсъждано създаването на партия "Трети март"", каза в "Денят започва" евродепутатът и учредител на Движение "Трети март" Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

По думите му призивът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на към прокуратурата за проверка на съветниците на държавния глава - Сотир Ушев и Николай Копринков цели да се очерни Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и е една режисирана и целенасочена атака към президента.

"Тази атака срещу президентската институция е крайно нелицеприятна", посочи той.

Според него тази атака се случва точно сега, защото: "Президентството може би остана последната институция пред абсолютната власт на сглобката. Излишно е да казваме, че там има овладяване на различни институции и част от Съдебната власт. Според мен президентството се възприема като алтернатива и като надежда и очакване от много хора", смята Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Димитър Стоянов: Имаше предложение към президента в записа - да бъде английска кралица

"Тази сглобка, която е раздирана от вътрешни скандали и противоречия. Заклинанията за евроатлантизъм вече не вършат работа. Трябва да се намери общият враг. Когато намериш общия враг това помага за вътрешна мобилизация на шокирания ти електорат", коментира евродепутатът.

По думите му се правят опити да се уязви държавния глава.

"Когато виждаме какво се случва в държавата - второ показно поръчково убийство в рамките на 6 месеца, "гешефти" от най-елементарен порядък, свързани с избор на конституционни съдии, ротация имотни скандали, сделки, корупция. Какво означава това? Че една институция трябва да мълчи пред очевидното ли?", пита Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее.

Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее беше категоричен, че президентската инстутуция е единствената алтернатива.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
748 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха_ха

2024.02.01 | 09:53

2
Аман от партии кой отде изгонен прави партия няма ли да започнем да работим като всички хора по земята без да се клеветим и плюе
ПАРТИЯ 8-ми МАРТ

2024.02.01 | 09:50

1
Петър Витанов: Към момента не е обсъждано създаване на партия "Трети март" МАЯ МАНОЛОВА обмисля създаването на партия 8-ми март!

Добави коментар

Водещи новини