Цеков отива днес в Монтана

  • 30 януари 2024 08:10

  • 990
  • 2
Цеков отива днес в Монтана
© Bulphoto/ архив

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей ЦековАндрей ЦековАндрей Цеков е роден в София на 13 април 1973 г. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на регионалното ще посети днес Монтана, съобщиха от Министерството. 

Той ще има работна среща с областния управител Ивайло Антонов, кметове на общини от областта и народни представители от Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и от област Монтана към 49-ото Народно събрание. Те ще обсъдят общинските проекти в Приложение №3 на Закона за бюджета и инвестиционната програма на Агенция "Пътна инфраструктура" за област Монтана за 2024 г.

Министър Цеков освободи шеф в АПИ

В срещата ще участват и председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Ясен Йорданов и председателят на УС на "Български ВиК холдинг" ЕАД инж. Лозко Лозев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
990 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.30 | 12:27

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Данчо

2024.01.30 | 08:40

1
Съвет от мен: откажете се от пушенето на цигари. Белите дробове и портмонето ви ще са благодарни. Лично аз успях успешно да ги откажа с един специален продукт от натурални съставки: cutt.ly/otkaz

Добави коментар

Водещи новини