Тошко Йорданов: Президентът е отделна институция, има право да постъпи както смята за правилно

  • 26 януари 2024 14:03

  • 1043
  • 3
Тошко Йорданов: Президентът е отделна институция, има право да постъпи както смята за правилно
©

Президентът е отделна институция, има право да постъпи както смята за правилно, коментира в парламента председателят на парламентарната група на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионенТошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. отсъствието на държавния глава от церемонията по клетвата на двамата конституционни съдии по-рано днес, предава БТА.

Факт е, че изборът на конституционни съдии беше опорочен и това според мен е изразяване на отношение към един неморален избор, добави той. Така е преценил, така е постъпил, това е морален акт от негова страна, така мисля, каза още Йорданов.

Във връзка със среща между Кирил Петков и Спас Русев, каквато информация се появи в някои медии, Йорданов каза, че изпитва „истинско наслаждение, когато Бойко Борисов защитава Кирил Петков, който го арестува“. 

Десислава Атанасова и Борислав Белазелков положиха клетва като конституционни съдии

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1043 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.26 | 15:34

3
Знаете ли, че за да сте здрави и да не боледувате, трябва да имате силна имунна система, за да я повишите са необходими много време, усилия и средства, но има и друг вариант - уникално лекарство, което бързо ще повиши вашите имунитет и ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, а също така ще се почувствате по-млади и здрави. разбрах за това тук----> use.my/zf32
рашка говняшка

2024.01.26 | 15:02

2
грозният и безкрайно тъп австралопитек от ямбол пак с.ре идиотиите си в общественото пространство!
ИЗХОД ИМПИЙЧМЪНТ

2024.01.26 | 14:14

1
Тошко Йорданов: Президентът е отделна институция, има право да постъпи както смята за правилно ТЪПО ЗАКЛЮЧЕНИЕ на тошко. р АД ев не уважава институциите в държавата.

Добави коментар

Водещи новини