"Възраждане": Този брак по сметка между партиите в мнозинството е единствено за сметката на българския народ

  • 25 януари 2024 10:08

  • 667
  • 8
"Възраждане": Този брак по сметка между партиите в мнозинството е единствено за сметката на българския народ
© Булфото

"Този брак по сметка между партиите в управляващото мнозинство ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е единствено за сметката на българския народ. Това правителство е със снето доверие първо от българския избирател. Затова "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" ще предприеме всички възможни действия за предсрочни парламентарни избори, защото с евроатлантизма започват да се оправдават много опасни процеси, насочени срещу демократичните устои на българската държава". Това заяви Петър Петров в декларация от името на парламентарната група на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". 

В декларацията се посочва, че истинската заплаха за националната сигурност на България са именно тези действия по поругаване на парламентарната демокрация, които са били обявени още в петък от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Депутатите приеха на първо четене промените в Закона за здравното осигуряване

Петров визира експресната по думите му промяна на Правилника за организацията и дейността на Народното събрание и промяната в начина на формиране и ръководене на една от постоянните парламентарни комисии - Комисия за контрол над службите за сигурност, използването и прилагането на специалните разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения. Вчера парламентът гласува комисията да не се председателства на ротационен принцип в момент, в който председателството трябваше да поеме от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". 

В декларацията се определя като "продължаваща и безпардонна тенденция да се лустрира политически най-голямата опозиционна партия - „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

След като бяхме лишени от сглобката от председателстване на другите постоянни комисии, то от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, ПП-ДБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не се посвениха да променят експресно правилника за организация дейността на Народното събрание, за да ограничават по всякакъв начин „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Тенденция, която бива последователно провеждана вече над две години, още от първия път, когато нашата партия стана част от 47-ото Народното събрание, посочи Петров. По думите му заявката за продължаването на тази политическа лустрация е дал още в петък Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, който директно обвинил "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в кулоарите на парламента, че са проруска партия, която била заплаха за националната сигурност. 

В декларацията от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" посочват, че безспорна истина е, че овладяването на държавата минава през поставяне на служби те за сигурност в подчинение. 

Публично изявяваната неприязън на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на към партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" показва на българската общественост само едно – именно коя е опозиционната партия. Колкото повече от сглобката и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на говорят пред медиите срещу "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", те постигат само едно нещо "консолидация на протестния вот" срещу техния модел на управление именно на партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", каза Петров, след което настоя за оставка.

Последвайте канала на

Нора Виткова
667 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Юлиян

2024.02.02 | 20:58

8
Прав е.Не е правилно парламент,който се ползва само с 20% от доверието на всички избиратели, да си позволява да прави промени в Конституцията.Това е от компетенцията само на Велико народно събрание и е против всички законови и морални норми.Парламент с най-нисък процент на доверие от всички досегашни да си позволява да променя основния закон.Е,и ний дадохме накрая нещо на света, в последните трийсет и пет години-потъпкахме си Конституцията все едно е врата в полето.

2024.01.25 | 10:23

2
vazrajdane ne jalete balgarskiat narod ta nali tocno tozi narod 35 godini izbira edni i sahti prestapnici da gi upravliavat

2024.01.25 | 10:58

7
Що не го духаш бе помияр

2024.01.25 | 10:57

6
Израждане да го духат

2024.01.25 | 10:39

5
По цял ден реве като руско говедо в НС и получава заплата без да е направил нищо за държавата

2024.01.25 | 10:35

4
За разлика от вас? При вас всичко е за сметка на руския самодържец с обувки на платформи. Рубладжии продажни.
доган мангала

2024.01.25 | 10:13

1
идват избори няма да влезат те зи с перми

2024.01.25 | 10:24

3
gluposti nikakvi izbori tikvata i peevski sas novata konstitucia sa na vlast pojizneno

Добави коментар

Водещи новини