Мария Габриел: С работа в екип и последователна политика можем да повишим пътната безопасност

  • 18 януари 2024 09:15

  • 723
  • 2
Мария Габриел: С работа в екип и последователна политика можем да повишим пътната безопасност
© МВнР

Вицепремиерът Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова се срещна със специалния пратеник на генералния секретар на ООН за пътна безопасност Жан Тод в рамките на Световния икономически форум в Давос.

"Жан Тод е професионалист с опит и сега с много важна мисия - пътната безопасност. Радвам се, че споделих с него за усилията на правителството и екипната ни работа с министъра на вътрешните работи Калин СтояновКалин СтояновКалин Стоянов е роден на 28 април 1981 г. в Бургас. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на вътрешните и министъра на транспорта Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника. Вярвам, че с подход на общи усилия, многостранни мерки и целенасочени действия можем да намалим пътнотранспортните произшествия, да засилим превенцията, информационните кампании и подтикнем към повече отговорност повече шофьори, включително и най-младите", коментира вицепремиерът.

Мария Габриел се срещна в Давос с външните министри на Украйна и Великобритания

По покана на Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, Жан Тод ще посети България за споделяне на добри практики на международно ниво.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
723 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.18 | 09:59

2
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.18 | 09:24

1
Мария Пенкилер

Добави коментар

Водещи новини