Симеон Ставрев от ПП-ДБ (СС): Нощният градски транспорт е добро развитие за София

  • 11 януари 2024 17:05

  • 923
  • 2
Симеон Ставрев от ПП-ДБ (СС): Нощният градски транспорт е добро развитие за София
© Булфото (архив)

Нощният градски транспорт е добро развитие за София - евтин и бърз транспорт през нощта, на който можеш да разчиташ при точно определено разписание на всеки един час.

Това заяви общинският съветник Симеон Ставрев от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (Спаси София), след като по-рано днес Ваня Григорова от групата на социалистите в Столичния общински съвет публично разкритикува позицията му за нощния градски транспорт. 

Симеон Ставрев и Гергин Борисов от ПП-ДБ (Спаси София) с предложения за единен транспортен модел в столицата

“Проблемите с недостига на шофьори и условията им на работа трябва да се решат чрез реформи и оздравяване на общинските транспортни дружества. Очевидно само ПП-ДБ “Спаси София” иска да поеме отговорност за такива реформи. Другите партии и коалиции в СОС искат да останат в опозиция вече трети месец, което на практика означава бягане от отговорност и продължаване на съществуващите практики в дружествата. Вината за недостига на шофьори и условията, при които работят, съответно е тяхна”, заключи Ставрев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
923 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
краси

2024.01.12 | 11:54

2
и тоя откри топлата вода

2024.01.11 | 19:05

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини