Политологът Ивайло Илиев: Електоратът на ДПС не е готов етнически българин да е председател на партията

  • 03 януари 2024 15:42

  • 1880
  • 1
Политологът Ивайло Илиев: Електоратът на ДПС не е готов етнически българин да е председател на партията
© Булфото

С предложението си за двама съпредседатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, от една страна, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от търси одобрението в исторически региони с Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, а от друга, с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на ще подобри националната визия на движението. Това коментира пред Дарик политологът Ивайло Илиев.

Той посочи, че електоратът на партията не е готов етнически българин да е председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

По думите му Пеевски не среща неговата подкрепа.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да има двама съпредседатели - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със предложи Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в писмо, разпространено в медиите.

"Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със да носи отговорност за традиционните райони, за добросъседските взаимоотношения с Република Турция и с либералните формации, а Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е представител на новото поколение технократи в политиката, които имат, като че ли, вроден инстинкт за прагматично решаване на проблемите на хората и на държавата. За кратко време той се очерта като парламентарист и ще бъде позитивно да продължава да се утвърждава в това направление", написа Доган.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е на път да се превърне в корпоративна, платена, партийна организация. Знам, че политика без финансиране не се прави, но има една критична граница, преминаването на която ни превръща в друго политическо качество. Защото интересите на "пазарната демокрация" „изяждат" традиционните ценности на демокрацията. Ключът за намиране на „изход" в тази ситуация Доган вижда в съпредседателството.

Ахмед Доган притеснен за ДПС, предложи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за съпредседатели на партията

В мотивите ми за този „тандем" е принципът на взаимното допълване, а не на конкурентното начало: защото "два остри камъка брашно не мелят". А обществото очаква бързо и резултатно решаване на най-наболелите горещи проблеми", казва още в писмото си той.

В средата на ноември миналата година по време на заседанието на Централния съвет на партията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на обяви, че ще се кандидатира за председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а на журналистически въпрос след това дали има вариант ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да има съпредседатели, той отговори, че председателят ще е един. Изборът ще се проведе на 24 февруари, когато ще е Националната конференция на партията.

В обръщението си Доган определя Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на като "представител на новото поколение технократи в политиката, които имат, като че ли, вроден инстинкт за прагматично решаване на проблемите на хората и на държавата". "За кратко време той се очерта като парламентарист и ще боде позитивно да продължава да се утвърждава в това направление. Визирам партийния му ангажимент да се фокусира предимно в разширяване на електоралното присъствие на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", добавя почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1880 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.03 | 18:19

1
Не показвайте повече това лоясало ПРАСЕ!!!!!

Добави коментар

Водещи новини