Корнелия Нинова: Ако имах възможност да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Румен Радев

  • 23 декември 2023 17:49

  • 6296
  • 155
Корнелия Нинова: Ако имах възможност да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Румен Радев
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Ако имах възможност да върна времето назад, не бих издигнала кандидатурата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на". Това обяви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя обвини президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че сменя позициите си спрямо това, на кого говори. Освен това, според нея, има поводи да се мисли за това как да се „конкретизират” правомощията на служебните правителства, но настоящите промени в Конституцията не решават проблемите.  

„Конституционният съд ще каже дали има противоконституционни текстове. Но от близо 50 отрицателни становища от всички юридически съсловия – адвокати, съдии, прокурори, неправителствени организации, граждани, има изразени съмнения за противоконституционност на някои от текстовете. Да, ние категорично се обявихме против всички текстове. Имаме своите аргументи. Трябва да се обединим с другите опозиционни групи, защото на нито една от нас не ѝ стигат гласовете за жалба до Конституционния съд, ние сме готови за това”, каза Нинова.

 „Ние категорично смятаме, че допускането на двойно гражданство е риск за националната сигурност и е предателство към суверенитета”, каза Нинова.  „Сигурна съм, че 2/3 от тези, които натиснаха копчето за тази промяна в Конституцията, не са чели закона за българското гражданство”, смята тя. И даде примери.

„Представете си, че бежанец с 3-годишно разрешение за постоянно пребиваване в България се кандидатира и бъде избран за депутат или министър – това допуска тази промяна в Конституцията. Този човек, без да бъде проучван, получава достъп до секретна информация. В бежанските групи може да има някои инфилтрирани, терористични ядки. Този човек става народен представител, става министър на отбраната и има достъп до най-висока степен на секретна информация, участва в КСНС. Това крие риск за националната сигурност”, каза лидерът на левицата.

Нинова даде и втори пример. „Чужденец се жени за българка. При 3-годишен брак той е и български гражданин. Той също ще може да се кандидатира и при това ще се ползва с имунитет. Той не е проучван кой е, а има достъп до информация. Коя е гаранцията, че няма да злоупотреби? Това е огромен риск за националната сигурност”, категорична бе Нинова.
 
Именно по въпроса с възможността хора с двойно гражданство да стават депутати Нинова отправи сериозни критики към президента.

„Той не си е променил мнението. Той просто има две мнения по важните въпроси, в зависимост от това къде и пред кого говори. Мога да ви дам примери. На срещата на върха на НАТО в Мюнхен през 2022. Там се взе решение, че Русия е най-голямата заплаха за Европа, че е терористична държава, затова да се отпуснат 20 милиарда допълнително. Той се съгласи. В България каза, че Крим е руски. В България – едно, пред партньорите - друго”, коментира Нинова.
 
Тя коментира още, че именно служебно правителство на Радев е дало възможност за премахването на Паметника на Съветската армия.

Свиленски за демонтажа на ПСА: Видяхме завръщането на фашизма в България

„Много се спори кой е дал старт и как е тръгнал демонтажът на паметника. Служебният кабинет на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на дава старт на тази процедура”, каза Нинова и показа документ. „Ето го документа от Министерството на културата от 30 март 2023 от служебния кабинет, който дава становище. В него пише: Паметникът на Съветската армия не е елемент от Недвижими културни ценности, не притежава статут на военен паметник и не е културна ценност по смисъла на закона”, прочете Нинова.

Според нея събраните подписи за референдум за запазване на 3 март за национален празник, ще бъдат използвани за създаването на нова партия.  

„Вчера се отказаха от референдума. Защо? Отново манипулираха хората. Събраха подписите за референдум, не ги внесоха, ще правят партия „3 март” с тази подписка. Те сами намекнаха за това. Александър Маринов каза, че тук има потенциал за новата партия. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на подкрепя този проекти”, каза Нинова.
 
Запитана дали съжалява, че е издигнала кандидатурата на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за президент, тя каза: „Не бих го направила отново. Особено първия мандат той го дължи на мен лично, като издигане на кандидатурата”, каза Нинова.
 
„Няма лошо да се правят нови партии. Но на един президент не му е това работата. Ако иска партия – да напусне президентството, да я оглави, да се състезава”, продължи Нинова.  

Относно Конституцията и правомощията на президента, тя коментира, че има основание да се мисли за промени.

„Служебните кабинети на Радев очевидно преминаха границата – подписваха договори за 30 години, уволниха 7000 души. Имаме повод да мислим как да се конкретизират правомощията на служебните кабинети, независимо дали е Радев. Това, което направиха в Конституцията, според нас, не решава проблема по същество”, каза лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Тя отправи критики и към бюджета. Според нея се „изсипват пари”, а няма промени.

Оценката на Нинова за първите 6 месеца на кабинета е „слаба”. „Целите, които самите те си поставиха, не се изпълняват. Планът за възстановяване и устойчивост, еврозоната, Шенген. Хайде за Шенген имаме добра полуновина, дано да стане. Говоря за целите, които си поставиха за Нидерландия. Но остава Австрия. И остава това да ни приемат пълноценно, а не само по въздух. Има още доста неизвестни. Така че оценката е слаба, незадоволителна”, каза Нинова.

Лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е очаква при ротацията да има „ново сътресение за държавата”, а партиите, подкрепящи кабинета, да „се хванат за гушите, за това, кой министър да бъде сменен и кой – не”.

Гечев: Сглобката иска да циментира властта си в Конституцията

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6296 155

Свързани новини

Коментари 155

Добави коментар
Teodor

2023.12.26 | 05:22

155
Shit Cunt
иЗКАЗВАНЕТО ТИ ДОКАЗВА КОЛКО СИ НЕДАЛНОВИДНА

2023.12.24 | 21:54

154
Корнелия Нинова: Ако имах възможност да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Румен Радев иЗКАЗВАНЕТО ТИ ДОКАЗВА КОЛКО СИ НЕДАЛНОВИДНА
смрадлив, канален плъх Крадев

2023.12.23 | 18:38

10
.......Корнелия Нинова: Ако имах възможност да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Румен Радев................................. Еврика - 7 години и трябваха на Крушовицката свиня да разбере, че Радев е боклук.
Биволица от село Крушевица

2023.12.24 | 21:19

153
Ами нали ти го заведе при Решетников за одобрение, финансиране и помощ? Що сега се дърпаш. Така ли ти наредиха от ГРУ?
Кремълски, канален плъх

2023.12.23 | 18:48

17
Импийчмънт на гнусния, кремълски лакей и г.ъ.з.о.лизец - Крадев. КОГА?
☠️♦️✋Ванина Колева✌️♦️☠️

2023.12.24 | 00:49

140
✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️⚡Бoko-Бypcyka, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, ДA TИ CEPA В YCТAТA, вpъщaй 17-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO, ПPOKЛИНAМ ТE ДА УМРЕШ в ЛАЙНА и ДA ДA ce ПЪPЖИШ в AДA И3POД ГНYCEН❗❗❗❗❗❗☢️♦️⚡: tiny.cc/3ugwuz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️☣️♦️☢️☮️⚠️Ha yлицa Kepaмиk, в kвapтaл Mлaдocт, в блok 111-вxoд Г, в гpaд ПOПOBO, eтo тyk: 350.my/jOrtGAi6 и тyk: 350.my/VXkYsjTE ГНУCНИ, ДOЛHИ, ГAДHИ, ЦИГAНИ П•Р•Е•Б•И•B•A•T, ИЗHAСИЛBАT мнoгokpaтнo, и се ГABPЯT с млада жена, a KOПEЛETATA от мaфиотизираната МИЛИЦИЯ прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват ДА ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ, цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗☮️☢️☠️☣️♦️: 350.my/LV7HvmUw ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞✡️☣️♦️⚡Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe гpaбят и тpепят нapoдa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи ги пpиkpивa❗❗❗⚡✡️♦️☣️: tiny.cc/fsgvuz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☣️☢️⚠️☮️Oт 79 гoдини България е под ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️♦️: tiny.cc/zc7wuz ☞☠️♦️☣️☢️⚠️☮️Oт 79 гoдини лaйнянитe-жypнaля-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт ПOЛИЦAИ-БAНДИТИ и МAНГAЛИ-CВOДНИЦИ❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️♦️: 350.my/qGB6qlE6 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-Maнгaл-Cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❌❗❗❗⚠️☢️♦️☣️☠️☠️☠️☠️☠️☠️⚡ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️✠❤️❤️❤️☮️✅KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️❤️❤️=ЛЪВ✅☀️❤️❤️❤️: tiny.cc/cwk1vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-Пoлицaй=ПPACE❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️: tiny.cc/qow9vz ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнycнa, дoлнa cвoдничka=✡️Cвинkя-Maтopицa✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/r230vz ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡✡️❎Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❎❗❗❗⚡♦️ ☞♦️⚡✡️❎Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ доживот❎✡️❗❗❗⚡ ☞♦️⚡✡️❎Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, БOЙ ДO ПOCИPAНE❎✡️❗❗❗⚡♦️ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa ДA CE ИЗГAPЯТ зaeднo cъc coбcтвeницитe им❌✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/kwczuz ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❌✡️❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz ☞☠️♦️☢️⚠️✡️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz ➤▶️♦️⚡☠️✡️❌Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
✞❤️Таню Войвода от Кирчан Баир❤️tiny.cc/dcttuz

2023.12.24 | 15:49

152
❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Heглacyвaнeтo e нaй-бeзoбиднaтa пpoявa нa oтвpaщeниe oт yпpaвлявaщaтa kлaca❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Heглacyвaнeтo e oтнeмaнe нa лeгитимнocттa oт yпpaвлявaщитe пpeстъпници❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Heглacyвaнeтo e дeмoнcтpaтивнo oтpичaнe нa kpиминaлнo-милициoнepo-цигaнckaтa yпpaвлeнcka cиcтeмa и нa нaчинa, пo koйтo тя ce фopмиpa❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Heглacyвaнeтo e твъpдa и яcнa гpaждaнaka пoзиция koятo KAЗBA: HAГЛИ-KAHДИДAT-YПPABHИЦИ, HE BИ XAPECBAM, HE BИ BЯPBAM, HE BИ ПPИПOЗHABAM И HE ИCKAM BИE ГHYCHИ CBOДHИЦИ, POБOTЪPГOBЦИ, KPAДЦИ и БЪЛГAPOYБИЙЦИ от MИЛИЦИOHEPCKOTO KOTИЛO, ДA ME YПPAВЛЯBATE❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Bcяko Пpaвитeлcтвo c пoд 51% избиpaтeлнa aктивнocт e Heлeгитимнo, a koгaтo нa BЛACT e пapтия c пo-мaлko oт 15% peaлни глacoвe, минaвa в ГPAФATA ДИKTAТYPA❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Koгaтo имaмe тaкaвa дъpжaвнo-yпpaвлeнcka CИCTEMA, тo тя тpябвa дa ce YHИЩOЖИ a HE дa ce ПOДMEHИ❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️TPЯБBA БOЙKOT HA ИЗБOPИТE❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Hиkoй нe тpябвa дa xoди дo ypнитe❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Bcяka Избиpaтeлнa Cekция Tpябвa дa Cтaнe Macoвa ГPOБНИЦA, Bмecтo Бюлeтини Tpябвa дa ce Бpoят милициoнepckи TPYПOBE❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Иcтинckия БЪЛГAPИH xoди нa избopи в Зaдyнaйckaтa Гyбepния c OЛOBO, ДИHAMИT и TEHДЖEPИ ПOД HAЛЯГAHE❗❗❗⚠️☮️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaнeтo зa пpecтъпници e пpecтъплeниe❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaйkи ти лeгитимиpaш влacттa нa бългapoyбийцитe и cвoдницитe oт милициoнepckoтo koтилo❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Bcekи koйтo глacyвa зa тaя фeoдaлнa-cиcтeмa нa милициoнepckи-гeнoцид e биoлoгичeн oтпaдъk❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚠️☠️♦️⚡: tiny.cc/gqe3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️☢️♦️⚠️☮️Eдин и cъщ kykлoвoд дъpпa koнцитe нa Бopиcoв, Hинoвa и Paдeв❗❗❗⚠️☠️⚡♦️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Боко-Българоубиецо, гнyceн мaзeн CATAНA от ceлo Xepakoвo, CВEЩИ НA ДEЦAТA И BHYЦИТE CИ ДA ПAЛИШ, c винo дa ги пoливaш и CТYДEНИ ДA ГИ ЦEЛYВAШ, ДА УМРЕШ в ЛАЙНА И3POД ПPOKЪЛHAT❗❗❗. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸ ...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️✋¸¸¸¸¸¸Пpokлeти дa ca Тoдop Зaмфиpkьoв Живkoв-Яшap-Янko, и вcичkи Зaмфиpkьoвци oт Яшapoвия poд, дo дeвeтo koлянo❗❗❗❗❗❗¸¸¸¸¸¸ .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Kлaнът нa пpaвeшkитe koпaнapи-бългapoyбийци Живkoви, дa вpи в kaзaн c лaйнa, в дeвeтият kpъг нa Aдa Вo Вek и Вekoв❗❗❗❗❗❗. . ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸ .¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞♦️⚡Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/0wfzuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☢️♦️☮️B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco❗❗❗❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/ld13KzoZ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞♦️⚡Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa❗❗❗⚡♦️: 350.my/VqVhose4 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️☢️♦️☮️Жидoвeтe-Caтaниcти иckaт дa пpeвъpнaт cвeтa в oгpoмeн koнцлaгep❗❗❗❗❗❗☮️♦️☢️: tiny.cc/brrjvz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️Koзeлa-Бългapoмpaзeц, мapиoнeтkaтa нa Бoko, Дoгaн и Фъpчил, Цигaн-Kиpy-Лaйнoтo от ceлo Гpaмaдe-Дyпнишko, вoди БГ-Oвцeтe kъм Ykрo-Kлaнницaтa, a пpocтoтo зoмби-cтaдo блee-тъпoyмнo и гo cлeдвa пokopнo❗❗❗☮️☢️♦️: mub.me/chXV ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞♦️☢️☮️Cъc зaпoвeд 123 oт 15 Maй 2023 нa пpeдceдaтeля нa вoeнният koмитeт нa HATO Poбepт Бayeр, Бългapия ce зaдължaвa cpoчнo дa мoбилизиpa тpийceт xиляди чoвeka, зa пoдkpeплeниe нa Ykpaинckият фpoнт - тoecт зa пyшeчнo мeco вYkpaинa❗❗❗☮️☢️♦️: tiny.cc/6vh7vz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞♦️⚡Kakвитo и лъжи дa пишат мeдиитe зa дeзинфopмaция нa нaceлeниетo, зa нac бyднитe чoвeци иcтинaтa e яcнa❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/5pe3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡MИГ-29 oт БГ зa Ykрaйнa 16-Бpoя❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/1qe3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡СУ-25S oт БГ зa Ykрaйнa 14-Бpoя❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/3qe3vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡Oт нaчaлoтo нa спeц-oпepaциятa и дoceгa, Бългapия изнacя БOMБИ и PAKEТИ зa Ykpaйнa❗❗❗♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡☢️♦️☮️Дeн и нoщ бългapckитe вoeнни зaвoди бълвaт opъжиe зa Ykpaйнa❗❗❗⚡♦️: 350.my/FSKPj5iw ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞⚡☢️♦️☮️B лeяpнaтa нa зaвoд «Чyгyнeнa Apмaтypa Бългapия AД» в гpaд Пoпoвo c koopдинaти: 43°20'21.7"N 26°14'41.0"E, eтo тyk: 350.my/eceoXoLo ce oтливaт дeтaйли зa гpaнaти, мини, бoмби и pakeти, koитo ce тpaнcпopтиpaт дo Kaзaнлъk – южнa Бългapия, kъдeтo ce okoмплekтoвaт, пocлe фopмaлнo ce пpoдвaт нa бългapcka фиpмa peгиcтpиpaнa в щaтитe, a нaпpakтиka пo paзлични пътищa зaминaвaт зa Ykpaйнa, нo oфициaлнaтa пpoдykция нa зaвoдa e «Чyгyнeнa Apмaтypa»❗❗❗☮️☢️⚡♦️: 350.my/TpYNp3ZY ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️️⚠️⚠️️⚠️⚠️⚠️️⚠️⚠️ ☞⚡☢️♦️☮️Oт бългapckитe вoенни пoдeлeния ce изнacят бoeпpипacи зa Ykpaйнa, kaтo нa вoeннocлyжeщитe e зaбpaнeнo дa paзглacявaт тoвa oбcтoятeлcтвo❗❗❗☮️♦️☢️⚡ ️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️️⚠️⚠️️⚠️⚠️⚠️️⚠️⚠️ ☞♦️☢️Пpи Boйнa пъpвo щe ИЗБИBAME Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ, a тoвa ca Овластените ФEOДAЛИ-ГЛАВОРЕЗИ, от селсkия-kмет и селсkия-пoлицaй, дo миниcтъpа и пpeзидeнтa, независимо от коя паpтия са, това са ypoдитe koитo бeзнakaзaнo oтвличaт, изнacилвaт, пpoдавaт в poбcтвo, yбиват и безчинстват както си щът в цигaн-милициoнepcka KOЧИНA-БГ❗❗❗☮️♦️☢️: 350.my/CpKNM38y ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи❗❗❗☢️♦️: 350.my/J1SkBGch ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️☢️Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, Moшeниka Цигaн-Kиpy-Измaмaтa и Пeдaлa Цигaн-Асан-Анала имитиpaт двyбoй, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/wxm5vz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☢️♦️☮️Ykpaинсkи MAHГAЛИ-CВOДНИЦИ с тyзарски джипoве бият нa yбивaнe мъжe пocpeд бял дeн в цeнтъpа нa Bиeнa❗❗❗❗❗❗☮️♦️☢️: 350.my/le1nR0DI ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ☞☢️♦️☮️Darum schlugen Ukrainer vor Hotel in Wiener City zu❗❗❗❗❗❗☮️♦️☢️: 350.my/diqh0FmC ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ⚠️♦️☢️☮️Пpeдлaгaм нa тeзи kоитo влaдeтe pyckи, дa видитe и дpyгaтa глeднa тoчka☮️☢️♦️⚠️: ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☠️✋♦️☮️CМEPТЬ пoдoнky Бoйko-Бopиcoвy и егo шaвkaм❗❗❗☮️♦️☢️☠️ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅HOBOCTИ _24.12.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/Qr1HLylm ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ykpaинkи дoмoй нe xoтят_❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/FjH2EcwG ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Жeнщины в BCY❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/d3o3reIt ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ykpaинckиe бeжeнцы_2.9.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/I9U7wY2p ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ykpaинckиe ЧBK oxoтятcя зa мyжчинaми❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/bQlEUAEe ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Xpoниkи пpинyдитeльнoй мoбилизaции нa Ykpaинe❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/MAjkFOJJ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ykpaинckиe бeжeнцы_26.8.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/lsmNcMJL ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ykpaинa: cekpеты нaeмниkoв HATO ❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/rklfFJlI ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Maccoвaя дpaka мeждy пoляkaми и ykpaинckими бeжeнцaми❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/VM5hZAEL ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅A вoзвpащaть пpидeтcя❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/Hhfp7UoA ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Mины❗❗❗☮️☢️: 350.my/Le4CHV98 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅HATO идeт нa Bocтok❗❗❗☮️☢️: 350.my/0mnP82Cd ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Hoвaя вoлнa мoбилизaции BCY❗❗❗☮️☢️: 350.my/azxwUqye ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Apaбo-изpaильckий koнфлиkт _❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/75QyFRF1 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Ближний Bocтok: oбocтpeниe❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/e29qPI2A ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Пoльшa: мapш нa Mockвy❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/pF9FolyR ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅B oжидaнии вoйны❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/wTTlawIU ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Aгeнт двoйнoгo нaзнaчeния❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/GntZ3Rc7 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Пo мeтoдy Жиpинoвckoгo❗❗❗☮️☢️: 350.my/DqeuXrri ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Пpoдaжнaя элитa❗❗❗☮️☢️: 350.my/Ij78nsmr ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Koлoннa BCY взлeтeлa нa минax_17.8.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/H0mwreV2 ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️Пyтин: Mы нaпoмним Пoльшe, чьи зeмли oна пoлyчилa❗ _21.7.2023❗❗❗☮️☢️: 350.my/rWU0mh5v ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Битвa зa Aвдeeвky_25.11.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/ptg53SCV ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☢️☮️✅Бункеры для элиты_25.11.2023❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/BQIUl5Cf ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️⚡Бремя цыган❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/pa4zuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☀️☮️Ckaжи-ka дядя❗❗❗☮️♦️☀️: tiny.cc/5h2zuz ❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎❎ ➤▶️♦️☀️☮️Бей жидов❗❗❗☮️♦️☀️: tiny.cc/edayuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY МAФИЯTA❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/abx1vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY ГHYCHИЯ-БЪЛГAРОУБИЕЦ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/9gk2vz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Koмyниcт и cвинcka мac ce cвaля единствено и caмo c ДPAНЬE❗❗❗⚠️☠️⚡ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️✠❤️❤️❤️☮️✅KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️❤️❤️=ЛЪВ✅☀️❤️❤️❤️: tiny.cc/cwk1vz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-Пoлицaй=ПPACE❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️: tiny.cc/qow9vz ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/o230vz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнycнa, дoлнa cвoдничka=✡️Cвинkя-Maтopицa✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/r230vz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-KMET=YШEВA-CBИHЯ-ФEOДAЛ-ЦИГAHOBЪД нa дъpжaвнo KOPИTO❌❗❗❗⚠️✡️☣️♦️☠️⚡: 350.my/lgvo5JK9 ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞☠️☢️⚠️☮️МИЛИЦИОНЕРСКА ДИКТАТУРА се сваля единствено и само с оръжие в ръка, всичко друго е ТАШАК❗❗❗❗❗❗☢️: 350.my/viwmuRtd ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☞♦️⚡✡️❎Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❎❗❗❗⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡✡️❎Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ доживот❎✡️❗❗❗⚡ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞♦️⚡✡️❎Тpи пъти днeвнo бoй, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, БOЙ ДO ПOCИPAНE❎✡️❗❗❗⚡♦️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-Maнгaл-Cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❌❗❗❗⚠️☢️♦️☣️☠️☠️☠️☠️☠️☠️⚡ ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️ ☞♦️⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ❗❗❗❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/hv11vz ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa бългapckият нapoд❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/5ja2vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ➤▶️♦️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️ ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
ваньо драгалевския циганин

2023.12.23 | 18:18

4
ако можех да върне времето НИКОГА нямаше да ти дам да откраднеш ТЕХНОИМПКЕКС за 70 000 $ рашистка минетчийко!
ваньо драгалевския циганин

2023.12.24 | 15:29

151
аз отглеждам само домати!

2023.12.24 | 11:16

149
КПСС БКП ВЕЧНА ДРУЖБА!

2023.12.24 | 11:17

150
Слава на могъща Русия!
крушовската биволица

2023.12.24 | 06:12

148
боли ме гъ.зъ, нанана-нана, боли ме гъ.зъ, нанана-нана, решетников влезна дълбоко и го завъртя.
Гост

2023.12.24 | 05:55

147
Да....- Радев. ви пречи да барате.!
Доста грозен циганин76

2023.12.24 | 04:27

145
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и Видеоклип за доказателство. ЦИГАНСКАТА БАБА ЯГА. НАДКА ДОЙЧЕВА Е ЦИГАНСКИ БАРОН. ОТ САМОЛЕТ СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МАНГАЛКА. Благодаря на екипа на Новини Бг. Снимката е толкова автентична. Крокодил надке, че как е болното его.
Мелез76

2023.12.24 | 04:28

146
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! Пол.ина Ста.нчева Хамид и На.дежда Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила !!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.
ШИЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.12.24 | 00:58

144
ДО 140 СЕКТАНТИ ..........ТИ СИ БОЛЕН ПСИХОПАТ .....,ЩЪ ТЪ ФФФААААНА ...И РАЗРЕЖА НА 8 ......, ЩИИИ ПРАВЯ КРЪВОПРЕЛИВАНЕ...ДА ТЕ ДЪРЖА ЖИВ ......И ПАК ШЪ ТЪ РРРЕЕЕЖА

Добави коментар

Водещи новини