ВМРО: Двойното гражданство за депутати унищожава българската държавност

  • 19 декември 2023 13:45

  • 848
  • 2
ВМРО: Двойното гражданство за депутати унищожава българската държавност
© Булфото (архив)

„Сглобката“ на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС направи решителен ход към унищожаването на българската държавност с гласуваните промени в Конституцията, които предвиждат хора с двойно гражданство да могат да бъдат народни представители. Това предвиждат гласуваните на второ четене днес промени в Конституцията, приети със 163 гласа „за“, 20 „против“ и без „въздържал се“.

За нас от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа това е скандално предателство, което застрашава националната ни сигурност. В момента цялото управление е в ръцете на противоконституционната турска етническа партия ДПС, която има пълната подкрепа на Република Турция, където хора с двойно гражданство гласуват под строй. Какво ще стане утре, когато някой от тях бъде предложен за министър? За това предупредихме още при гласуваните на първо четене промени в Конституцията на Република България.

Гузната съвест на Кирил Петков за това, че потъпка Българската конституция не може да бъде причина за подобна необоснована и изключително опасна промяна. Настояваме това решение да бъде отменено, защото България е свободна, суверенна и независима държава. За да продължи да бъде такава, тази промяна трябва да бъде спряна.

Окончателно: Хора с двойно гражданство могат да са депутати


 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
848 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.19 | 17:40

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
и кво на правихте

2023.12.19 | 14:01

1
написахте писмо хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини