Терзиев: Баща с диабет и дъщеря му бедстваха в Ловния дом на Витоша

  • 18 декември 2023 09:54

  • 2590
  • 2
Терзиев: Баща с диабет и дъщеря му бедстваха в Ловния дом на Витоша
©
Слушай новината Слушай новината

Искам да благодаря на екипите на Столичната община и на пожарната, които помогнаха на баща с диабет и дъщеря му, които бедстваха в Ловния дом на Витоша. Това съобщи столичният кмет Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите

На телефон 112 получихме сигнал за това в ранния следобед вчера. До Ловния дом не можеше да се стигне поради двуметровия сняг. Паднал бор препречваше пътя на пожарникарите. Ситуацията беше много сложна и екипите ни работиха над 4 часа, за да разчистят пътя на спасителите.

С помощта на фадрома от столичния Инспекторат, семейството успя да слезе с автомобила си до София.

През почивните дни общо 15 души, сред които и четири семейства с деца - едното с медицински проблем, бяха спасени от екипите на Дирекция „Аварийна помощ и превенция“ към Столичната община. За извозването им е използвано специализираното АТВ на Дирекцията.

Васил Терзиев: 145 снегорина са в готовност в София

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2590 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
bobi

2023.12.18 | 10:41

2
Оф.. и кво? Тръгнал да се хвали, че органите са си свършили работата, за която получават заплата?? А единственото, което прави васка, е да обикаля медиите и да бълва подобни глупости, вместо да си върши работата, за която е избран..

2023.12.18 | 10:16

1
Калев го дирят там по това време!

Добави коментар

Водещи новини