Премиерът Денков: Нашият туризъм е част от българската външна политика

  • 14 декември 2023 22:16

  • 811
  • 7
Премиерът Денков: Нашият туризъм е част от българската външна политика
© Bulphoto (архив)

Нашият туризъм е част от българската външна политика. Вие давате лицето на страната пред милиони европейски граждани всяка година и имате съществен дял в успехите на България. Това каза премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С във видеообръщение към участниците в церемонията по връчването на осмите Годишни награди в туризма. Министърът на туризма Зарица Динкова е домакин на събитието, което тази година е под патронажа на министър-председателя.

Програмата за финансиране на Черноморските общини беше оценена високо, каза премиерът и заяви, че през следващата години ще продължат усилията за развитие на сектора, за да стане той още по-конкурентен спрямо съседните страни и пазари.

Министър-председателят изрази надежда да можем след няколко дни да се поздравим с новината, че България е станала част от шенгенското пространство. По думите му това ще премахне огромна пречка пред българския туризъм и само от качеството на работа на бранша и на държавата ще зависи следващата година да бъде още по-успешна. 

За шест месеца управление: България е в топ 7 по ръст на икономиката в ЕС през третото тримесечие

Крепостта Овеч, гр. Провадия, спечели гласовете на българите в годишните награди в туризма. Наградата в категорията "Изборът на българите" връчи министърът на туризма Зарица Динкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
811 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.12.15 | 07:44

7
А Денков е един боклук и мястото му е на сметището

2023.12.15 | 06:40

6
Тоя всеки ден с нова глупост.

2023.12.15 | 01:02

5
Къв туризъм като го съсипахте

2023.12.15 | 00:36

4
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.12.14 | 23:00

2
Когато българските управници в края на лятото през 1944г виждат вече ясно краха на фашистка Германия,вземат решение тайно да изпратят Стойчо Мошанов да преговаря със САЩ и Великобритания за сключване на примирие.САЩ и Великобритания му представят готов договор за подписване.Договорът подарява ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ДО ПЛОВДИВ на Гърция.Спасява ни окупацията на страната ни от Съветската Армия.Доказателство за това е позицията на англосаксонците по време на Парижката конференция през 1946г.,които поставят абсолютно същите искания пред конференцията.Има само малка разлика от около 985 558 879 долара.Сума,която ни представят като искания за репарации.Скромненко,но со вкусом.И пак благодарение на, познайте кой,-СССР СЕ ОТЪРВАВАМЕ БЕЗ ТЕРИТОРИАЛНИ ЗАГУБИ.ЕДИНСТВЕНИ ОТ ВСИЧКИ ВОЮВАЩИ НА СТРАНАТА НА Третия райх.Репарациите също са намалени драстично-на 45 000 000 долара.Спасена е от разоръжаване армията ни.Всичко това е заслуга САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СТАЛИН И СССР. А вие им събаряте Паметника, невеж сухописецо.

2023.12.15 | 00:09

3
Тоз супол Денков ли пак...

2023.12.14 | 22:54

1
.Когато българските управници в края на лятото през 1944г виждат вече ясно краха на фашистка Германия,вземат решение тайно да изпратят Стойчо Мошанов да преговаря със САЩ и Великобритания за сключване на примирие.САЩ и Великобритания му представят готов договор за подписване.Договорът подарява ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ДО ПЛОВДИВ на Гърция.Спасява ни ''окупацията'' на страната ни от Съветската Армия.Доказателство за това е позицията на англосаксонците по време на Парижката конференция през 1946г.,които поставят абсолютно същите искания пред конференцията.Има само малка разлика от около 985 558 879 долара.Сума,която ни представят като искания за репарации.''Скромненко,но со вкусом''.И пак благодарение на, познайте кой,-СССР СЕ ОТЪРВАВАМЕ БЕЗ ТЕРИТОРИАЛНИ ЗАГУБИ.ЕДИНСТВЕНИ ОТ ВСИЧКИ ВОЮВАЩИ НА СТРАНАТА НА Третия райх.Репарациите също са намалени драстично-на 45 000 000 долара.Спасена е от разоръжаване армията ни.Всичко това е заслуга САМО И ЕДИНСТВЕНО НА СТАЛИН И СССР. А вие им събаряте Паметника, невеж ''сухописецо''.

Добави коментар

Водещи новини