Костадин Костадинов: Управляват ни ментално увредени хора, всеки ден ще блокираме НС

  • 14 декември 2023 12:29

  • 2096
  • 50
Костадин Костадинов: Управляват ни ментално увредени хора, всеки ден ще блокираме НС
©
Слушай новината Слушай новината

Управляват ни ментално увредени хора. Няма да се изненадам, ако утре ПП-ДБ обявят утре война на Руската федерация. Това заяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика пред журналисти в кулоарите на НС. 

Всичко по темата:
Демонтажът на Паметника на Съветската армия 111

По думите му няма нито заповед за реставрация, нито за демонтаж и няма как да бъдат обжалвани. "Трябваво е да бъде реставриран на място - казва се теренна реставрация, а не се прави по този начин. Ние поискахме от управляващо мнозинство да спрат, тя казаха, че ние сме малцинство и ще правим каквото те поискат. Ние сме представители на близо 1 000 000 души. Днес това правят това с паметника, утре може да влязат у вас и да правят това с вашата къща. Цари беззаконие", обясни той. 

Костадинов: Днес режат главите на статуите, а утре ... нашите

Това е антифашистки паметник, когато го махаш - реабилитираш фашизма. Това, което направихме днес - ще продължава абсолютно всеки ден, закани се той. 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
2096 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар
✠Бaй Шaнo Гopянинa oт Haбeтo✠

2023.12.15 | 01:34

50
✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️ ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☞☠️♦️☢️☮️Прeди дeвети РЯЗAХМЕ ШУМКAРCКИ ГЛAВИ и cкoро пак ЩЕ РEЖEМ, глaвите на тeхните КOПEЛEТА от жидо-цигaн-ДС-АБпФК-милициoнeрcкото КYЧИЛО❗❗❗☮️☢️♦️☠️: rb.gy/vj7rp5 ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️ ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
Откога казвам…лдл

2023.12.14 | 16:19

49
Че всички народни представители трябва да минават психотест
kopekin e

2023.12.14 | 16:15

48
ot india .......
копейката

2023.12.14 | 16:08

47
пълен лайнар- популист!
Бай Онзи

2023.12.14 | 15:56

46
Копейкин, те че са увредени - увредени са и не само ментално, а и сексуално! Но и ти не си по-различен!

2023.12.14 | 15:28

45
Помияр

2023.12.14 | 15:18

44
Основната символика на Паметника на Съветската армия е антифашистка - така се преживява от по-голямата част от тези, които разпознават този символ. Този антифашистки елемент пречеше на една определена група хора в България. Първо се събраха антифашисткият елемент на този паметник и съветският елемент. В същото време съветската част от символиката възбужда пък друга група. И покрай войната в Украйна тази група се свръхвъзбуди. Исторически антифашисткото и съветското са свързани и няма как да ги разделим. Така тези две малцинства - антиантифашисткото и антируското, някак си намериха своя исторически момент. Много често нещата, които се случват в социалния и политическия свят, не са по план, а по силата на съвпадение на обстоятелства. Не бива да забравяме обаче, че този паметник е и произведение на изкуството. Едното малцинство ще иска на негово място паметник на прабългарски хан примерно. А другото малцинство може да поиска да е скейт парк. А освен това може да направи реверанс и да поиска, съвсем основателно, до скейт парка да остане някой от орнаментите, направен от две скулпторки лесбийки. Даже бих казал, че ако се задълбочим в символиката и в битката на интерпретациите на символите, демонтирането на Паметника на Съветската армия е посегателство върху правото на сексуални малцинства да се изявяват като мейнстрийм артисти.

2023.12.14 | 15:17

43
Екзалтирани да бутат - крайнолиберални се прегърнаха с крайнодесни Когато за исторически символ налагаш само своя прочит, значи просто искаш да властваш над другите Посягането върху Паметника на Съветската армия (ПСА) е всъщност действие по екзалтацията на една малка група хора. То няма историческо обяснение, тъй като историята се интерпретира и реинтерпретира, а историческите паметници стоят. Няма идеологическо обяснение, защото виждаме две идеологически малцинства - крайно либералното и крайнодясното, в братска прегръдка в екзалтацията около бутането. Няма дори и политическо обяснение, при положение че според едно проучване мнозинството от гражданите от София нямат проблем с паметника. А голяма част от българите като цяло още по-малко имат проблем с него. В този смисъл остава само психологическото обяснение. Паметници са се вдигали и бутали, откакто има човечество. Въпросът е защо се прави и с какъв ефект. Това, което наблюдавам по отношение на реакциите от бутането на ПСА, е, че основният ефект е свързан с екзалтацията. Защото всеки паметник е символ, а символът е някакъв знак, който означава за различните хора различни неща. И когато единственият резултат от цялото това нещо е да кажеш: “Сега всички ще се съобразявате с това какво означава този знак за мен”, влизаме в една психологически нездрава ситуация.
Българина

2023.12.14 | 15:14

42
Колкото и да бокирвате работата на НС нищо няма да направите.Законите могат да се приемат и без ваще гласове, има достатъчно гласове да се вземат решения и без вашите гласове кумонистически жалки лайнари вонящи.Този боклук от възраждане е вчерашен пиклю тръгнал да скача вонящото лайно жалко насрано.
b

2023.12.14 | 14:00

29
Няма да се учудя ако утре Възраждане обяви война на страните от ЕС

2023.12.14 | 15:02

41
Пълни идиори
Другари

2023.12.14 | 14:06

32
Грабвайте пушките и да ходим в шумата,ама напролет че сега е студено.

Добави коментар

Водещи новини