Васил Пандов за правителство начело с Борисов: Невъзможна конструкция

  • 09 декември 2023 18:35

  • 1916
  • 4
Васил Пандов за правителство начело с Борисов: Невъзможна конструкция
© Нова нюз

Доста екзотична конструкция, за мен невъзможна. Така Васил Пандов, депутат от ПП-ДБ, определи виждането на Радомир Чолаков за правителство - Борисов премиер, Асен Василев и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на вицепремиери.

По думите му по време на преговорите за съставяне на правителството на акад. Денков, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не са участвали като партньор или "бибект, който има претенции към изпълнителната власт. И добави, че през последните месеци ясно си личи сближаването между ГЕРБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Радомир Чолаков с нестандартно предложение: Борисов премиер, Василев и Пеевски вицепремиери

Вътрешните промени в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не ни касаят. Това, което стана ясно още преди дебатите е, че без участието на трета политическа сила - няма как да стигнем до промени в Конституцията. В това време ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с показа своята воля да участват в промените. Вчера те гласуваха за преодоляване на този двумесечен срок, коментира още депутатът. 

Помолен да даде лична оценка за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Пандов отговори: Пеевски има минало, което не може да бъде пренебрегнато. Но в момента той участва в тези процеси. Когато ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с решат, че Пеевски ще е ръковдодител няма как да няма контакт с него, посочи Пандов.

Депутатът бе категоричен, че решенията в Министерски съвет се взимат от премиера акад. Денков. И добави, че на този етап не е обсъждана смяна на министри при ротацията. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1916 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ганчо

2023.12.10 | 08:05

4
Сопол
Цв

2023.12.09 | 21:04

2
Пародията и цирка са огромни, така, че всичко е възможно!

2023.12.09 | 23:20

3
ДОРИ В ЦИРКА НЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО ТЪПАКО.

2023.12.09 | 20:39

1
Като няма да има смяна на министри каква е тази ротация?

Добави коментар

Водещи новини