Георги Ганев (ПП-ДБ): Президентът Радев пусна по пързалката темата за продажба на държавна земя

  • 01 декември 2023 21:28

  • 1067
  • 7
Георги Ганев (ПП-ДБ): Президентът Радев пусна по пързалката темата за продажба на държавна земя
©

Бюджетът за 2024 година предвижда най-малко преразпределения през държавата в сравнение с предишните няколко бюджета. 

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Георги Ганев, който коментира темата за проектобюджета. 

Георги Ганев: Конституцията не предвижда президентът да има право на мнение за бюджета на държавата

"Бюджетът по никакъв начин не пречи за членството ни в Еврозоната. Трябва да видим дали нашата инфлация ще спадне по-бързо от тази в Европа, за да можем да продължим да изпълняваме критериите. Държавна земя няма да се продава. Това е категорично, нито сега, нито занапред. Аз не мога да отговоря на въпроса защо въобще тръгна тази тема. Питайте човека, който пусна тази тема по пързалката - президентът Радев. Много ми е интересно да видя мотивите му, ако реши да наложи вето. Ако президентът наложи вето, най-засегнати ще са българските общини. Ние ще се съберем и веднага ще отхвърлим ветото и така няма да пострадат плащанията за хората, но общините ще страдат. Мерките, които се предложиха за ресторантьорския бизнес не се приемат, което за нас означава, че ДДС трябва да се върне към нормалните за всеки един бизнес 20%", обяви Ганев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1067 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Гост

2023.12.01 | 23:57

6
кРадев е кремлинска подлога
ШЍБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ

2023.12.01 | 23:34

5
ТОЯ РАЗБИ ВАНЯ ГРИГОРОВА СФФФИНЯТА ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРНА СМРААААД ....
не, президентът

2023.12.01 | 23:31

4
а има такъв народ, казаха и за таксата на кокорчо за руския газ преминаващ през България, че ще доведе до фалита на булгартрансгаз ... е натрупа задължения 200 млн и спряха с опита краварските слуги малоумни

2023.12.01 | 22:51

3
самовлюбен комплексиран малоумник

2023.12.01 | 22:05

2
ще Ви помогна да се надува балончето Балчик и тукашните Голф-интереси в подобяваща тематика стратегическа рамка изложение . евро парламента , нали , тя си гъмши от народните представители . или правилният отчет на земеделски резултат или не .

2023.12.01 | 21:56

1
не ме интересува дали се наричате Петков или Пеевси , съответно имате бастиьон в местните Ви служби . В Балчик не отчитат земеделските резултати , това отдавна, като принадлещ по подадените стопански резултати в сравнение с наличностите в хамбари , от винаги един и същ район : летището.

Добави коментар

Водещи новини