Радев в Дубай обсъди последиците от военните действия между Хамас и Израел

  • 01 декември 2023 14:48

  • 405
  • 2
Радев в Дубай обсъди последиците от военните действия между Хамас и Израел
©

Държавният глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на проведе днес среща с краля на Йордания Абдула II в Дубай след откриването на 28-ата сесия на конференцията на страните по рамковата конвенция на ООН по измененията на климата.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2334

Двамата обсъдиха последиците от военните действия между Хамас и Държавата Израел.

Обща бе позицията, че ескалацията на напрежение засяга не само преките участници във военните действия, а и целия регион на Близкия Изток и Европа. Изразена бе обща загриженост и от тежката хуманитарна криза в региона, която налага своевременни действия от страна на международната общност.

Министър Тагарев се срещна с парламентарния секретар към министъра на външните работи на Канада

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Крал Абдула II откроиха преустановяването на военните действия и възобновяването на преговорите за създаването на две държави в съответствие с резолюциите на ООН, като най-ефективна мярка за постигането на устойчиво мирно решение в Близкия Изток.

Крал Абдула II прие поканата на българския държавен глава да посети страната ни през следващата година за последващо задълбочаване на двустранното сътрудничество, както и за продължаване на разговорите за търсенето на подходи за възстановяване на мира и гарантиране на стабилността в региона на Близкия Изток.

Последвайте канала на

Нора Виткова
405 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.01 | 18:12

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
Бжб

2023.12.01 | 17:12

1
Кой беше ти бе мишка Забравен от семейство народ Предател на България в ЕС и НАТО

Добави коментар

Водещи новини