Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон в СО

  • 01 декември 2023 13:04

  • 522
  • 3
Георги Георгиев: Уволнени заради смъртни случаи се връщат на бял кон в СО
© bulphoto (архив)

Изключително сме притеснени от новото назначение на кмета Терзиев – уволненият от Фандъкова бивш вече директор на завода за отпадъци. Този човек е уволнен във връзка с трагичен инцидент под неговото ръководство, при който имаме смъртен случай – загинал е работник в завода за отпадъци.

Това заяви общинският съветник Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди заседанието на Столичния общински съвет (СОС).

"Новите кадри на Терзиев са уволнените от Фандъкова", подчерта Георгиев и допълни, че Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите няма екипа, за който говореше.

Той подчерта, че вероятно кметът е бил подведен, но трябва да стане ясно как хора, които са уволнени заради смъртни случаи, се връщат "на бял кон" в Столична община години по-късно. "Че ще са заредени с реваншизъм е ясно, въпросът е това ли са новите стандарти, това ли е подготвеният екип – уволнени кадри да бъдат връщани през парадния вход", каза Георгиев.

Бонев: ГЕРБ саботират управлението на града

Последвайте канала на

Росица Валентинова
522 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.12.01 | 18:16

3
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.01 | 17:02

2
Не е съден, така че не е виновен и само хвърляш кал върху него, проклета мутра крадлива си.

2023.12.01 | 13:13

1
Едно и също 30 години ...

Добави коментар

Водещи новини