Хекимян след изтеглената кандидатура на Бонев: Решиха да си направят неуспешен стрес тест, нещо като BG-ALERT

  • 01 декември 2023 09:57

  • 906
  • 5
Хекимян след изтеглената кандидатура на Бонев: Решиха да си направят неуспешен стрес тест, нещо като BG-ALERT
© Нова телевизия

Няма как да закрием Общинския съвет. Това е несериозно. Градът трябва да функционира, работата му съвсем скоро ще блокира. На това продължаващо първо заседание виждаме, че най-голямата група и спечелилите изборите "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и не могат да поемат отговорност и не мога да излъчат мнозинство. Дойдоха неподготвени още от първия работен ден. Защото преговорите трябваше да започнат преди първото заседание. 

Това заяви Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални, общински съветник от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в ефирна на Нова телевизия. Припомняме, че вчера СОС не успя да избере свой председател за трета поредна седмица. 

ПП-ДБ (Спаси София) решиха да направят неуспешен стрес тест. Решиха да се направят на оригинални, нещо като BG-ALERT. Не предложиха Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, за да видим, че без него пак не ставало. Кое не става?”, попита Хекимян.

Според Бойко Димитров от ПП-ДБ (Спаси София) след първото заседание са изпратили покани за разговори, за да започне работата на Столичния общински съвет.

Хекимян: Заложници сме на сделката на Терзиев и Бонев, държат в шах София и СОС

"Ние сме готови да поемем своята отговорност като най-голяма група. Но разчитаме на отговорност и от всички други избрани политически партии", уточни той.

Еньо Савов от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” също настоя да има работещ Общински съвет. "Гледаме някакво ухажване – „вие издигнете” и „не, вие издигнете”. През това време БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е издига кандидат и ние призоваваме колегите да го подкрепят. Ние имаме покана от ПП-ДБ (Спаси София) и се явяваме на разговорите", каза общинският съветник.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
906 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.12.01 | 13:15

5
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto
кореняк софиянец

2023.12.01 | 10:40

4
гаро, стара загора те чака, помияр, какво търсиш у софия, селски гащнико?

2023.12.01 | 10:25

3
Мътите водата, защото иначе сте за затвора всичко ГРОБаджии, заедно с червените и копейките.

2023.12.01 | 10:11

2
Ето така ще изглежда Бойко ако отслабне.

2023.12.01 | 10:10

1
ХОДИ СЕ ШИБАЙ БЕ ГЛУПАК

Добави коментар

Водещи новини