Людмила Илиева (ПП-ДБ): Днес "Възраждане" и ИТН любезно съдействаха на ГЕРБ и ДПС

  • 30 ноември 2023 18:00

  • 1426
  • 6
Людмила Илиева (ПП-ДБ): Днес "Възраждане" и ИТН любезно съдействаха на ГЕРБ и ДПС
© NOVA NEWS

Бой в зала днес нямаше. Трябва да престанем с партийните нападки и караници в зала. Там трябва да се води смислен дебат, а не да ставаме свидетели на днешните сцени. 

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) Людмила Илиева, която коментира скандалите в парламента около избора на подуправител на НЗОК.   

НС избра спорния подуправител на НЗОК, от "Възраждане" налетяха на бой на ПП-ДБ

"Днес ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, с любезното съдействие на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и ИТН, прокараха проф. Момчил Мавров за подпуправител на НЗОК. В ДАНС тече проверка срещу този човек и трябва да изчакаме резултатите. Не може да поверим 8 млрд. лева от парите за нашето здраве в ръцете на един компроментиран човек. Тази точка я нямаше в проектопрограмата за работата на НС. Тя се появи като извънредна точка и за нея гласуваха всички партии без ПП-ДБ. Днес станахме свидетели на един спор, в който нямаше доводи, аргументи и факти, а само обиди, нападки и поредните опорни точки към ПП-ДБ. Накрая "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и ИТН не участваха в гласуването и смъкнаха гласовете за избор на г-н Манов. Това означава, че те гласуваха за. Вместо да решаваме големите проблеми, ние се знамиваме с дребни партийни караници", коментира тя думите на Бойко Борисов, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ са имали договорка за подуправителя на НЗОК.  

Борисов: Срамота! Какво се случва в тази зала?!

"В момента Конституционните промени ще се гласуват на първо четене на 8 декември. Ние и в момента водим разговори кои са добрите предложения, кои могат да се подобрят. Между и първо четене тези разговори ще продължат още по-интензивно. Най-важната е съдебната реформа", категорична бе Людмила Илиева. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1426 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Боби

2023.12.05 | 11:41

6
Много и разбира главата
Таня

2023.12.05 | 11:41

5
Тая залупена лелка откъде я намериха тия?
ффффффффффф

2023.12.01 | 13:45

4
по-любезни от ппдб е трудно
"Възраждане" и ИТН

2023.11.30 | 20:59

3
залязват на небосклона
На калпавия хОй...

2023.11.30 | 20:40

2
Людмилке - на калпавия хОй и космите са му виновни. Ти като жена трябва да го знаеш щото мъжът ти си ходи по мурви а само ти не знаеш.

2023.11.30 | 20:31

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини