Добромир Живков: ГЕРБ и ДПС искат да възстановят статуквото, което съществуваше до 2021 г.

  • 30 ноември 2023 09:03

  • 577
  • 1
Добромир Живков: ГЕРБ и ДПС искат да възстановят статуквото, което съществуваше до 2021 г.
© Булфото (архив)

Въпреки атаките, основно от страна на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и от Борисов, в оставащия месец до края на годината не би следвало да очакваме толкова силен натиск, който да принуди премиера да подаде оставка. Това е част от политическа игра, в която залозите се повишават непрекъснато.

Това коментира управителят на социологическа агенция "Маркет Линкс" Добромир Живков в ефира на БНР. 

В момента се разпределят ресурсите на държавата за следващата година, напомни той във връзка със зачестилите атаки към правителството от страна на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"На ротацията ще станем свидетели на смяна на министри. Освен бюджета, това е втората основна цел на атаките, основно на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и отчасти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с към този кабинет – поставянето на техни министри в определени ресори", отбеляза Живков. 

Постът на Асен Василев изглежда достатъчно стабилен. Две са рисковите министерства – на енергетиката и МРРБ, там има много ресурси, много политики замесени", което ги прави "потенциална цел на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", посочи Добромир Живков.

"Тази свръхактивност от страна на г-н Пеевски изглежда се засилва. Тя отчасти е свързана и с предстоящото избиране на председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Но не само това е обяснение. Видимо нарастват амбициите на г-н Пеевски за упражняване на власт в някаква роля. Тази заявка изглежда като логично продължение на всичко, к виждаме от август-септември насам. Свидетели сме на стратегия на г-н Пеевски за овластяване на неговата личност в политически аспект", коментира социологът. 

Петко Георгиев: Пеевски се изявява като алтер его на Борисов

Ние сме в преходен период, в който ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с искат да възстановят статуквото, което съществуваше до 2021 г., изрази мнение Живков, като нарече това "тежък и труден процес, който неизбежно поражда турбуленции".

Той не изключва предсрочни избори догодина. Според него при избори 2 в 1 избирателната активност ще се увеличи, но не се вижда вариант за следваща коалиция, освен ако "Възраждане" не влезе в ролята на "златен пръст".

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
577 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.30 | 11:35

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини