Корнелия Нинова пак атакува властта: Не си продаваме гласовете

  • 29 ноември 2023 12:22

  • 931
  • 2
© NOVINI.BG

Не си продаваме гласовете и не служим за параван, категорична е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, лидер на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, предаде репортер на NOVINI.BG.

"Предложението за създаването на временна комисия за това кой е заплашвал г-н Александър ЙоловскиАлександър ЙоловскиАлександър Йоловски е магистър по политология от Софийски университет „Св. Климент, е част от този рекет на партиите в "сглобката". Така беше с вота на недоверие, така е с бюджета на НЗОК и с други неща", напомни тя и поясни, че това би била куха комисия. Така Нинова обясни и защо БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са гласували "въздържал се".

Балабанов, ИТН: Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?

Като неподходящо нарече Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за желанието на президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да наложи вето на Бюджет 2024 г. "Вето върху бюджета означава да оставим държавата, хората, всичко без пари. Неприемливо е това в тази обстановка и при тази "сглобка". Не бива да се прави", заяви тя. 

Относно продажба на земеделска земя на България, лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е заяви, че това е недопустимо и заяви, че за другата година няма приходи от продажба на земеделски земи, но за 2025 година има предвидени. Тя поясни, че е записано като други, но има повод да се мисли, че именно земеделските земи са други. 

"На първо четене няма да подкрепим и трите бюджета, на второ четене ще подкрепим тези мерки, които отговарят на нашите искания", обобщи пред медиите Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Нинова потвърди, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще подкрепи увеличението на някои важни доходи, както и ще застане зад това да има уеднаквяване на таксите на банките. 

Тя съобщи, че ще се постави въпросът и за таксите върху сметките, по които се превеждат заплати и пенсии и е трябвало да отпаднат, но все още не се е случило.

Иначе тя разкри, че всички сега стоят и се пазарят за здравето на хората и уточни, че става въпрос за много пари. 

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
931 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Малегум

2023.11.29 | 13:17

2
Салам християните са най добри селската баня голям кеф кьрвава

2023.11.29 | 12:32

1
Ти си толкова грозна ,че не може да си параван

Добави коментар

Водещи новини