Общински съветник: София е затрупана от паднали клони и на места от цели дървета

  • 29 ноември 2023 11:19

  • 371
  • 4
Общински съветник: София е затрупана от паднали клони и на места от цели дървета
© Булфото

София е затрупана от паднали клони и на места от цели дървета. Четвърти ден вече централни улици и тротоарите са непроходими, посочи общинският съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска на страницата си във Фейсбук.

След сигнал: Махнаха дърво, блокирало входа на блок в центъра на София

Това създава опасности за пътни инциденти, защото пешеходците слизат на платното, за да заобиколят клоните. Георгиев съобщава още, че е бил сигнализиран от родители за паднало дърво върху детска площадка в двора на 93 детска градина "Чуден свят" в "Красно село".

Така на практика децата не могат да ползват площадката, подчертава общинският съветник.

"Тази седмица ще анализираме работата на всички служби и фирми в тази кризисна ситуация", съобщи вчера в профила си във Фейсбук кметът на София Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите.

Продължаваме да работим в някои части на града и правим всичко възможно, за да осигурим безопасното и спокойно придвижване на гражданите в столицата, заяви столичният кмет и припомни, че само в първия ден от тежката ситуация в София бяха обработени над 360 сигнала за паднали дървета и клони. А фирми бяха санкционирани с около 120 000 хил. лева заради непочистени улици и спирки на градския транспорт, отбеляза столичният кмет.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
371 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Снежко Снежев

2023.11.29 | 12:13

4
Събирете онези тулупи, които се боричкат в общинския съвет, "въоръжете" ги с лопати и колички и на марш да си заслужат заплатите, мамицата им гьовендийска:)))!
харвардски келеши

2023.11.29 | 12:09

3
Ха, ха, ха - зимата изненада Терзийката, който чакаше лятото пък то какво стана?
Бояджията

2023.11.29 | 11:40

2
Вие си го избрахте Това ще плачете за данчето

Добави коментар

Водещи новини