Делян Пеевски към младите: Тепърва ще бъде модерно да казвате, че се занимавате с политика

  • 26 ноември 2023 07:00

  • 2200
  • 33
Делян Пеевски към младите: Тепърва ще бъде модерно да казвате, че се занимавате с политика
©
Слушай новината Слушай новината

Имате цялата ми подкрепа, за да бъдете силна младежка организация и вие, като младите хора на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да бъдете реализирани. Това ще ми е работата всеки ден за вас. Работещо, в постоянен контакт с нас, младежко ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е моята цел. Ние не си даваме сметка с какъв потенциал разполагаме във ваше лице, толкова приятна изненада е да ви видя тук, с тези думи председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на започна разговор с представителите на Младежко ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Днес съм много по-спокоен за бъдещето на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Сега, като ви видях, няма да ви изпусна. Вие сте страхотна банка кадри, трябва да сте до мен, до партията. Имайте цялото самочувствие, като казвате, че сте от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Тепърва ще бъде много модерно да казвате, че се занимавате с политика, обърна се Пеевски към младежите.

Председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се срещна с 200 младежи от цялата страна, с които проведе много сърдечен и откровен разговор. Няма забранени въпроси и теми, с мен можете да питате за всичко, каза им Пеевски.

Пред участниците в срещата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на направи анализ на политическата ситуация и позициите на партията и взаимоотношенията във властта. Много е тежко положението, като виждам и във ведомствата и в цялата държава, експертиза не е останала за съжаление. Държавата има нужда от вас, младите, за да тръгнем напред и наистина да станем европейска България, защото в момента нещата не са така, каза Пеевски.

Той подчерта, че правителството, подкрепено от абсолютно евроатлантическо мнозинство, не е перфектно, но след две години на политическо безвремие на служебни кабинети, сега България е на правилния път. Смятам, че съвсем скоро ще се вижда ефектът на това мнозинство и правителство и си струва да останете тук, в България.

За мен промените в Конституцията ще доведат до това, което трябва да се случи - да градим държава. Смятам, че ще получим една работеща правова държава, в която ще сте спокойни и ще се чувствате защитени. Защото, когато няма работеща прокуратура, хората не са спокойни. Или полиция, не случайно защитих и полицаите. Другите политици го удрят на популизъм, рискуват да бъдат разградени институциите. Но ако това се случи, следва анархия. Искаме да засилим в хората чувството, че има реално управление на държавата.

Апатията към политиката и изборите дойде, точно от това усещане за безвластие, напомни Пеевски. Затова с промените в Конституцията можем да градим държава и това е смисълът, подчерта Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е в основата на тази промяна и ще допринесе това да се случи. На 8 декември Народното събрание ще приеме промените на първо четене и ще имаме над 160 гласа, обяви председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. На 12-ти ще е второто чете, а на 13-ти ще е трето. Вярвам, че на 13-ти ще се поздравим с приемането на новата Конституция, каза председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Активните млади хора, участници в срещата, попитаха за всичко важно председателя на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на - за работата на политиците, за отговорността, за вземането на важни решения, за преодоляването на обществените кризи и проблеми, за смисъла да се занимават с политика и смисъла да изберат да останат в България, за бъдещето, за Еврозоната, за Конституцията, за законодателната дейност и местната власт. “Благодарим Ви за това, което направихте в последните месеци - да ни вдъхнете мотивация, енергия, сила, да казваме гордо, че сме част от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Искаме тази енергия, мотивация и визия да я пренесем сред младежите и да работим заедно с Вас”, казаха те. Форумът, организиран от съпредседателя на АЛДЕ Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е мина под наслов “Преосмисляне на Европа. Либералната визия за Европа на бъдещето”.

Пеевски: Избра се абсолютно незаконна комисия, която заменя други органи

Модератор на разговора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на с младите бе председателят на младежката организация Танер Кабилов. На семинара участва още зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Халил Летифов, евродепутатът и съпредседател на АЛДЕ Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, народните представители Елван Гюркаш, Ертен Анисова, Байрам Байрам, Павлин Кръстев, Валентин Тончев, Осман Мурадов и Анджей Джандев, председател на Младежко ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Танер Кабилов, кметът на община Белица Радослав Ревански, председател на партия ЛДП, Северна Македония Моника Зайкова и директор на Американския университет - ФОН, Скопие Сефер Цаноски.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2200 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
Този

2023.11.26 | 13:17

33
Боклук а за затвора ! Много се надигна в последно време. Всички еничари от депрссето в затвора !

2023.11.26 | 11:48

32
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Най-препоръчителният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми, ще помогне и на вас, резултатите са видими след няколко дни. Повече подробности за продукта тук---->> mub.me/slim
Снежко Снежев

2023.11.26 | 11:38

31
Свиньо, още "по-модерни" ще станат, ако им кажеш, как се точи парица от проста държава:)))! Макар че онези, които се връщат от Харвард и от майна си Райна го знаят много добре!

2023.11.26 | 11:23

30
svinski bokluk propuskash da kajesh na mladite tce parvo triabva da stanat kradci kato teb i sled tova politici.

2023.11.26 | 11:17

29
Там е за честни хора с опит ,до сега са с опит в кражбите.

2023.11.26 | 11:06

28
Ехх,домус ненаяден,политиката се движи в България от измамници и паразити,затова 30г все назад вървим и НИЩОО не е направено за държава и народ

2023.11.26 | 10:56

25
КОМУНИСТИЧЕСКА СВИНЬО НИКОГО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕШ. ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК И БОКЛУК.
Тор

2023.11.26 | 11:03

27
И мястото му е в затвора.

2023.11.26 | 10:57

26
Вижда се че ГЕРБ усилено толерират и бутат напред хора от списъка Магнитски хаха, тъпотията много ще им помогне...Американците много обичат разни мутърчета да им се правят на отворени.
ГОЧО БУЛГУРА

2023.11.26 | 10:52

24
ДА ЗАЩОТО ТИ. ОТ. МЛАДИНИ. С. БЕЗПРЕДЕЛНАТА ПОДКРЕПА. НА. МАЙКА. ТИ. БКП И. ДС. БЕШЕ. НАЗНАЧЕН. В ХОЛДИНГА. НА. ДС. **ДПС**. С ПОСТАВЕНИЯ. ОТ. ДС. ВЕЗИР АГЕНТ *САВА*. АХМЕД ДОГАН.
ГОЧО БУЛГУРА

2023.11.26 | 10:49

23
ДА ЗАЩОТО ТИ. ОТ. МЛАДИНИ. С. БЕЗПРЕДЕЛНАТА ПОДКРЕПА. НА. МАЙКА. ТИ. БКП И. ДС. БЕШЕ. НАЗНАЧЕН. В ХОЛДИНГА. НА. ДС. **ДПС**. С ПОСТАВЕНИЯ. ОТ. ДС. ВЕЗИР АГЕНТ *САВА*. АХМЕД ДОГАН.

Добави коментар

Водещи новини