Ваня Григорова: Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община

  • 25 ноември 2023 09:43

  • 1312
  • 4
Ваня Григорова: Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община, тъй като ПП-ДБ и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" изпратиха покани до останалите групи. Утре в 15:30 общинските съветници от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" ще се срещнем с представителите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" - "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и", предложението е за обсъждане на приоритети. Въз основа на това ще обсъдим доколко и къде е възможно да си сътрудничим".

Това заяви по БНТ  Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на, общински съветник от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Столична община.

По думите ѝ дали Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси ще стане председател на Столичния общински съвет е вътрешна договорка.

"Той отстъпи кандидат кметското място на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите, това е сделка. Ние нямаме общо с тази сделка, не сме поемали никакви ангажименти и не сме част от сглобки. Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите трябва да покаже, че има екип", допълни Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1312 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.25 | 10:57

2
vania pe dalat vasilco e podstavena sluga na P.P i ne ocakvai ot sluga kato nego niakakva pozicia
Анонимен

2023.11.25 | 09:49

1
Супер, Галке натрупа ли средства за клиника за сурогатни майки, буркани има в Икеа?

Добави коментар

Водещи новини