Ахмед Доган събра лидерите на ДПС в Бояна

  • 22 ноември 2023 19:08

  • 2518
  • 5
Ахмед Доган събра лидерите на ДПС в Бояна
© Facebook

Централното оперативно бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проведе редовното си заседание, става ясно от публикувано видео на фейсбук страницата на пресцентъра на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Там се вижда, че заседанието е под председателството на почетния председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и председателя на парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян Пеевски.

Преди дни Пеевски откри заседанието на Централния съвет на партията в столичния хотел "Рамада". Очакваше се то да бъде ръководено лично от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, който пое оперативното ръководство на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с след оставката на Мустафа Карадайъ преди 10 дни, но Пеевски подчерта, че Доган е болен и е предпочел да си остане вкъщи.

Делян Пеевски се срещна с митрополитите от Светия Синод на БПЦ

От кадрите се вижда, че заседанието днес се провежда в кв."Бояна", където живее Доган, а не в партийната централа.

Обсъдени са оперативната подготовка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за предстоящата отчетно-изборна конференция, предстоящото обсъждане в парламента на Закона за държавния бюджет и приоритетните стратегически теми за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, свързани с преодоляването на демографската криза.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2518 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.23 | 00:22

5
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

2023.11.23 | 00:10

4
Пеевски ще упропасти ДПС.
worlok

2023.11.22 | 22:34

3
toq nqma li mre...

2023.11.22 | 20:32

2
ДС ПЛЪХ ,КОЙТО СЕ ПРЕСТРУВА НА ТУРЧИН СЪБИРА ПО-МАЛКИТЕ МИШКИ ДА ГИ СЪВЕТВА
...,,- ,,болимехуя. 9

2023.11.22 | 20:10

1
бьлгарите...пак..подтурскоробство..

Добави коментар

Водещи новини